Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Двете ДПС-та като концерта на Ед Шийрън: Реакциите на "Фейсбук" не закъсняха

02 септември 2024, 15:25 часа • 1651 прочитания

Горещото политическо лято продължава с пълна сила, а последните дни то предостави ново поле за изява на хората с чувство за хумор в социалните мрежи. 

Безспорно новината за напрежението между двете фракции на ДПС в ЦИК, което блокира работата на комисията, е фаворит сред колажите и шегите във "Фейсбук".

От популярната страница "Мишел от Съпротивата" пък споделиха кадър от събралите се поддръжници на двете фракции  в ДПС пред ЦИК с надпис: "На живо от концерта на Ед Шийран". Е, тук може да добавим, че не са събрали 60 хиляди души пред ЦИК, но определено бяха достатъчни, за да става калабалък. ОЩЕ: Борисов към ДПС и БСП: Справете се сами, не през институциите (ВИДЕО)

"Пеевски регистрира "Ново Начало" в ПИК, вместо в ЦИК", пишат от "Фейсбук" страницата "Колажи и карикатури". Те споделят и друг забавен колаж от днешните страсти в ЦИК. 

 "НЕ се бутайте, ще ви регистрираме всичките! Днес в 13.00ч. започва регистрацията на БОЕЦ на партийните листи за Централния софийски затвор! За всички ще има място, не е нужно да се блъскате и да стават опашки", не пропусна да се пошегува в социалната мрежа и Георги Георгиев от БОЕЦ. 

"Аз партия с по-малко от две ръководства не я признавам", щегуват се и потребители в мрежата. ОЩЕ: "Пречите ни да си вършим работата": Член на ЦИК към хората на Пеевски (ВИДЕО)

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес