Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ДПС - Доган: Запалиха имот на наш кандидат-депутат

24 октомври 2024, 14:39 часа • 851 прочитания

Имот на кандидат-депутат от листите крилото на ДПС около Ахмед Доган "Алианс за права и свободи" е бил запален. Това съобщи Джевдет Чакъров, съпредседател на политическото обединение.

"С огромно възмущение и безпокойство се обръщам към вас по повод безпрецедентния и варварски акт на насилие, извършен от нашите политически опоненти – запалването на базата на Себахатин Халил, трети в листата на „Алианс за права и свободи“, в село Долно Черковище, община Стамболово", твърди Чакъров. Още: Даренията за партиите: Най-много има Пеевски, но масово от кандидатите си

По думите му "този и други подобни случаи са не само атака срещу Алианс за права и свободи, но и срещу свободата, демокрацията и правото на всеки гражданин да изрази своето мнение и да подкрепи онези, които смята за достойни".

Чакъров добавя, че има опит за сплашване на партията. "Но ние сме силни и решителни. Демокрацията не може да бъде унищожена с огън и насилие", пише той.Тези, които не говорят майчиния език на електората на ДПС, не могат да победят: Анализ на проф. Росен Стоянов (ВИДЕО)

Съпредседателтя на обединението призова гражданите да гласуват на изборите на 27 октомври. "Призовавам ви да не позволявате страхът да ви контролира. Важно е сега, повече от всякога, да излезем и да покажем, че не се поддаваме на терор. Излезте и гласувайте", заявява той.

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес