Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Борисов: Бием се всеки ден с ДПС на терен, а те ни ги приписват!?

21 октомври 2024, 15:05 часа • 578 прочитания

"Към тези, които непрекъснато ни приписват ДПС - кой ни е основният опонент тук? Искам да сте горди, че сте част от ГЕРБ. Ние се бием с тях".

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който беше на предизборна среща във Велинград. Пред събралите се симпатизанти той подчерта, че в тази част на България неговата партия е успяла да направи единни християните и мюсюлманите.

"В област Пазарджик ГЕРБ има един основен опонент, бием се всеки ден с ДПС на терен, а те ни ги преписват?!", обърна се остро Борисов и подчерта: "Винаги сме правили поравно и за кметовете на ГЕРБ, и за тези от ДПС. Кметовете са заедно и си помагат. 30 години никой не направи нищо за този регион. Кметовете на ДПС могат да направят нещо за хората, само ако ГЕРБ са силни", подчертава бившият премиер.

Още: Етническият вот ще стане граждански и ДПС ще загуби от това: Говори доц. Георги Лозанов (ВИДЕО)

Идете гласувайте за тях 

Макар едно от предизборните послания на Борисов да включваше по-спокоен тон към бившите си партньори и без да ползва обиди, лидерът на ГЕРБ за пореден път в тази кампания си позволи да атакува ПП-ДБ:

"Ако за 4 години някой друг освен ГЕРБ е направил нещо за Велинград и областта, да гласуват за него. Никой не пита защо сме инвестирали толкова много средства за Родопите, питат само какво е казал този и онзи. Не ни отива през 21 век да се хвалим за построените пътища, но тук имаше махали, до които нямаше път. Мюсюлманите в селата не можеха да стигнат до джамията, защото няма по какво. Е, днес има пътища, свършихме много работа за района и тя се вижда. ... Гласувайте си за тях и допълвайте там списъците с купувачи ", каза Борисов относно списъците с потенциални купувачи на гласове, разпространени от "Българските елфи".

Още: Как корпоративният вот изкривява социологията? Яница Петкова от "Галъп" говори в проценти (ВИДЕО)

Ивелин Стоянов
Ивелин Стоянов Отговорен редактор
Новините днес