Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Балабанов намекна за интрига между ПП и ДБ (ВИДЕО)

18 юли 2024, 10:16 часа • 1180 прочитания

Депутатът от ИТН Станислав Балабанов  намекна за интрига между ПП и ДБ. Това стана ясно от изявлението му пред медиите в парламента във връзка с вчерашните срещи с ПП-ДБ за антикорупционната декларация. 

Има ли разлом между ПП и ДБ?

Според него колегите му от ДБ са проявили разум. "Те подхождат по-скоро практично и това беше една добра основа, ако третият мандат дойде в ИТН", започна да ги хвали Балабанов. Той дори разкри, че ДБ са изразили готовност да продължат разговорите с ИТН, ако третият мандат отиде при партията на Слави Трифонов. 

Междувременно той разказа, че вчера ДБ са се съгласили, че първо трябв да се поставят приоритетите на масата и да се фиксират със срок на изпълнение. 

Попитан дали има разлом между ПП и ДБ, той отговори: "Разлом, това си е вътрешнопартиен казус и проблем, те да си го решават, но виждам разум".

Той допълни, че ако президентът не им даде мандата, ще се отзоват на разговори, ако ги покянят. ОЩЕ: ПП-ДБ връща неизпълнен втория мандат

Кирил Петков и антикорупцията

"Когато говорим за антикорупционен закон, предложен от Кирил Петков, веднага ми изкачат примерите с това, че всъщност неговите подопечни бяха замесени в корупция. Неговият бивш вътрешен министър беше сниман до пудела с пачките. Лена фалшифицираше подписите на документи, той излъга за двойното си гражданство", коментира Балабанов. ОЩЕ: ИТН ще води битка да има кабинет с третия мандат: Говори Станислав Балабанов

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес