Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Има заподозрян за убийството на Татяна Стоянова

03 април 2015, 17:59 часа • 8142 прочитания

За убийството на началника на кабинета на кмета на Пазарджик Татяна Стоянова има заподозрени, потвърди вицепремиерът и вътрешен министър Румяна Бъчварова.

"От извършения анализ на информацията по случая има установени лица, които имат съпричастност към престъплението, зад което стоят финансово-икономически интереси. Работата по разкриването на убийството е под контрола на Главна дирекция "Национална полиция" и под ръководството на Софийска градска прокуратура", уточни Бъчварова, предаде БНР.

Началникът на кабинета на пазарджишкия кмет Татяна Стоянова бе разстреляна с пет куршума вечерта на 12 януари пред гаража си. Досега е ясно само, че е стреляно с преправен газов пистолет.

Няма обявена основна версия, по която да се работи, все още се проверяват мотиви във всички насоки- политически, икономически, лични.

Разпитаните по случая в Пазарджик са стотици, сред тях и кметът на града Тодор Попов. Разпореждането за прехвърляне на разследването в София е издадено от главния прокурор Сотир Цацаров.

Sportline.bg
Sportline.bg Отговорен редактор
Новините днес