Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Илиян Василев: Когато гроздето е кисело за Кремъл - изгонените от Олимпийските игри със смешни напъни за контраигри

29 юли 2024, 15:31 часа • 19806 прочитания

Когато гроздето е кисело за Кремъл - изгонени от Олимпийските игри с някакви смешни напъни за контраигри, пуснаха опорки за да дискредитират церемонията и всичко друго, но не и да гледате самите игри и състезания, в които всеки път няма да чувате "Русия".

Франция е страна на демокрацията - което означава, че всички гледни точки са валидни. Споделяте ги, спорите, само защото живеете в демокрация. На някого това му идва в повече. Особено на т.нар. консерватори, с традиционни семейни и християнски ценности, които ако се погледнат в огледалото нито са християни, нито са семейни. Но имат право на всяко мнение. Включително и на "мнение" относно борещата са за живота си Селин Дион, която е БЕЗСПОРНО една от най-големите изпълнителки, включително и в изпълнение на химна на любовта, който подхожда на Франция и Париж.

Още: Полицията в Париж арестува 19 души по време на церемонията по откриването на Олимпиадата

Не падайте на нивото на посредствеността и мизерията на духа. Да, имат право на мнение, но ние имате право да го игнорираме.

За това отказвам да се занимавам с глупости и с уатабаутизми. Гледайте и се радвайте на състезанията, на тържеството на човешкия дух, на дръзновението.

Най-големият празник на спорта и на света! Тези, които са изгонени, правят всичко възможно да го развалят. Пращаха агенти, не успяха да провалят откриването, сега са разгънали хибридни кампания - чрез други "агенти". Постоянно тече информация за осуетени терористически актове. Само защото не могат да приемат, че светът да празнува заедността си и прекрасен и без тях, дори въпреки тях.

Илиян Василев, Фейсбук

Евелина Гечева
Евелина Гечева Отговорен редактор
Новините днес