Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зейн Малик отлага концерти от турнето си заради смъртта на Лиъм Пейн

24 октомври 2024, 15:42 часа • 349 прочитания

Бившият член на момчешката група One Direction Зейн Малик пренасрочи турнето си в САЩ за 2025 г. заради смъртта на британския певец Лиъм Пейн, който също бе част от тази музикална формация преди години, предаде ДПА.

Малик обяви, че отлага американската част от турнето си "Stairway To The Sky" след "сърцераздирателната загуба" на Пейн. Седемте дати от турнето във Вашингтон, Ню Йорк, Лос Анджелис, Лас Вегас и Сан Франциско са преместени от 21 януари до 3 февруари догодина, потвърди Малик в публикация. Концертите трябваше да се състоят през октомври, ноември и декември тази година.

Още: Членовете на One Direction напълно съкрушени от смъртта на Лиъм Пейн

Скрийншот: Zayn Malik/Instagram

Смъртта на Лиъм Пейн

Лиъм Пейн почина миналата сряда на 31-годишна възраст в резултат на "множествени травми" и "вътрешни и външни кръвоизливи", след като падна от балкона на хотел в Буенос Айрес. Според прокуратурата предварителните резултати показват, че по време на трагедията той е бил сам и е преживявал "криза, дължаща се на злоупотреба с вещества".

По-рано днес приятелката на Пейн, Кейт Касиди съобщи, че двойката е планирала сватба, припомня БТА. По темата: Покойният Лиъм Пейн е планирал сватба

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес