Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Обратен ефект" се присъединява към концерта на Dubioza Kolektiv в Созопол

28 май 2024, 14:40 часа
Реклама

"Обратен ефект" са четвъртата банда, която се включва в големия летен концерт на Dubioza Kolektiv на 2 август на стадион "Арена Созопол". На сцената в морския град преди хелайнерите от Босна и Херцеговина ще стъпят още aмериканско-холадската банда Jaya The Cat и българската Q-Check, която се събира специално за това събитие след цели 11 години.

"Обратен ефект" също имахa момент на прекъсване и около 3-годишен период на оттегляне от музикалната сцена. За радост на многобройните си фенове бандата отново е активна от края на февруари тази година, а едно от предстоящите им участия е именно на 2 август с Dubioza Kolektiv. Култовите "Моля ви, мадам", "За Марчето", "Карагьоз", "И белите могат да скачат" и други са само част от пъстрото творчество на веселата банда и със сигурност ще звучат на живо в Созопол в разгара на лятото, а доброто настроение и танци пред сцената са гарантирани.

Още: Dubioza Kolektiv пред Actualno: Българската публика е най-лудата, затова ви обичаме!

Важни подробности за концерта

Концертът на Dubioza Kolektiv на 2 август с Обратен ефект, Q-Check и Jaya The Cat се очертава сред най-горещите и весели събития това лято. Билетите за него се продават с пълна сила, като тези на промоционална цена вече са на привършване. Могат да се закупят от системата на Eventim.bg и Ticketstation.bg, както и от касите на двете компании.

На 2 август вратите на стадион "Арена Созопол" ще бъдат отворени в 17:30 ч., а първата група излиза на сцената точно в 18.00 ч., съобщават организаторите от Строежа и препоръчват възможно най-ранното влизане на територията на стадиона.

Веселяците от Dubioza Kolektiv нямат търпение за новата си паметна среща с българската публика, а гостуването им в Созопол ще бъде част от предстоящото им лятно европейско турне, което стартира на 1 юни от Загреб. В момента бандата е обявила близо 30 концерта, част от които са на сцените на големите европейски фестивали. "Хората обикновено харесват песните, които сами се пишат. Ако погледнем сетлиста за концерт на Dubioza, обикновено 80% в него са песни, които сами са се написали. Но ни отне 20 години, за да научим това", споделя с усмивка Брано от Dubioza Kolektiv.

Още: July Jones и Цар Плъх специални гости на концерта на Palaye Royale (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес