Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Обявиха кои звезди ще пеят на музикалните награди на MTV (ВИДЕО)

22 август 2024, 18:21 часа • 878 прочитания

Изпълнителите Холзи и Лени Кравиц ще пеят на церемонията по връчването на видео музикалните награди на MTV тази година, съобщи "Music News".

Холзи ще излезе на сцената, за да изпълни песен от предстоящия си пети студиен албум, а Лени Кравиц ще пее на живо на събитието за първи път от 25 години.

Други двама изпълнители, за които бе обявено, че ще участват в церемонията, са Бенсън Буун и Лиса от групата Blackpink. Тайландската певица Лиса, която получи четири номинации тази година, ще направи своя солов дебют, а Бенсън Буун е номиниран за три награди, включително за най-добър нов изпълнител. Събитието ще се състои в Ню Йорк на 11 септември.

Още: Лени Кравиц в Бургас: Безкрайна емоция за меломанските души (СНИМКИ)

Още за наградите

Тази година за видео музикалните награди са номинирани изпълнители като Сабрина Карпентър, Камила Кабейо, Чапъл Роан, Рау Алехандро и ГлоРила. Попзвездата Тейлър Суифт е начело с 10 номинации, следвана от Пост Малоун с девет и Карпентър и Ариана Гранде с по шест.

По-рано тази седмица бе обявено, че Кейти Пери, която напоследък е в страхотна физическа форма, ще бъде отличена за принос и влияние върху музикалните видеоклипове и популярната култура. Предишни носители на тази награда са Миси Елиът, Риана, Бионсе и Шакира.

Церемонията по връчване на видео музикалните награди на MTV за 2024 г. трябваше да се проведе на 10 септември, но беше преместена за следващия ден заради дебата на кандидат-президентите на САЩ между Доналд Тръмп и вицепрезидента Камала Харис, пише БТА.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес