Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-необходимите неща, които трябва да носим на музикален фестивал

29 юли 2015, 10:18 часа • 15857 прочитания

Лятото, освен сезонът на почивките и забавленията, е сезонът и на музикалните фестивали. На 7-ми и 8-ми август ще се състои Spirit of Burgas и голяма част от феновете вече са в трескава подготовка. Ето няколко съвета за нещата, които трябва да вземете задължително със себе си, за да имате всичко необходимо под ръка по време на фестивала.

Телефон

Дори да имате намерение да се откъснете от света за няколко дни и да се отдадете на музика, един телефон със сигурност ще ви е от полза. Освен да се свързвате с любимите си хора, може да запаметите чрез снимки изживяванията си по време на фестивала.

Палатка, спален чувал

Когато отивате на музикален фестивал, едни от най-необходимите неща са палатка и спален чувал. Все пак трябва да направите преживяването не само незабравимо, но и удобно. Няколко дни на плажа могат да се окажат истинско предизвикателство.

Слънцезащитен крем

Не забравяйте, че все пак сте на плажа. През деня може да изгорите и това да развали доброто ви настроение. Пригответе в багажа си слънцезащитен крем и няма да съжалявате.

Връхна дреха

Колкото и горещо да е през деня, вечерите са доста хладни. Затова една връхна дрешка с качулка би свършила полезна работа през нощта.

Лекарства

Вземете в багажа си лекарства от първа необходимост. Аспирин, както и нещо против повръщане по време на пътя ще свършат работа. Не един фестивал всичко може да се случи, а не винаги има лекарски пункт наблизо.

Доброто настроение

Това е задължителният елемент при всяко едно пътуване. Ако тръгвате намръщени и с лошо настроение, по-добре си останете вкъщи. Все пак отивате да се забавлявате.

Росита Илкова
Росита Илкова Отговорен редактор
Новините днес