Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

На райско кътче в Гърция: Орлин Павлов с първа песен на английски (ВИДЕО)

09 септември 2024, 12:11 часа • 792 прочитания

Вчера, 8 септември, певецът Орлин Павлов представи първата си песен на английски език. След като премиерното видео към проекта излезе в YouTube, той даде интервю като гост в студиото на "Тази събота и неделя" по bTV. "Всичко стана много бързо, за около час написаха текста и имахме демо" - разказа той за първата си съвместна работа с Кристиан Костов и Dexter. Певецът призна, че иска да продължи да работи с тях в бъдеще, но тъй като те двамата пътуват много в чужбина, не знае кога отново ще има възможност.

Още: Орлин Павлов обяви голяма новина за бъдещето си (СНИМКА)

Повече за новата песен

Новата песен на Орлин е със заглвие "It felt so good"  и е първата му песен на английски. Тя е клубна и изпълнителят се надява, че скоро ще я изпълни и на живо пред публика. За реализацията на парчето той разказа, че творческият процес се е случил много естествено. Интересна подробност е, че видеото е заснето за три дни. Негов режисьор е Николай Драганов, а клипът е реализиран на гръцкия остров Лимнос, където Орлин заминава на семейна почивка. Във видеото певецът си парнира с модела и уинд сърфистка Изабел, която им показва красивите места из острова, става ясно от интервюто по bTV.

По музиката Орлин е работил заедно с Кристиан Костов и Dexter. Текстът е написан от Кристиан и Орлин, а аранжиментът е дело на Dexter.

Още: Група "Остава" представя новата си песен "Мона Лиза"

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес