Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лени Кравиц в Бургас: Безкрайна емоция за меломанските души (СНИМКИ)

08 август 2024, 15:31 часа • 1426 прочитания

Емоцията за преживяването на концерта на Лени Кравиц на 6 август започна още по алеите и тротоарите в Бургас, по които посоката на движение ясно личеше - към Морска гара!

Очакването на легендарния музикант и изпълнител стана доста по-поносимо от добре поднесената и подбрана музика от DJ Toni, а магическият буреносен залез създаде незабравими нюанси за фон.

Лени Кравиц - сувенир за меломанските души

Фотограф: Константин Ангелов

Появата на Лени Кравиц на сцената донесе близост за всеки фен, независимо на какво разстояние в публиката се намираше. Шоуто, което бяха изготвили с бандата му, притежаваше разнообразен характер за всяко изпълнение, поради приложените ефекти на живо на прожекционните екрани, от черно-бяло до пулсиращи картини, цветни очертания и инверсии на всеки от музикантите на сцената.

Диалозите и взаимодействието му с публиката създадоха усмивки и настроение у всеки, а пряката му разходка сред феновете и грейналите им меломански души бе истински сувенир.

Фотограф: Константин Ангелов

А за две негови фенки този концерт ще остане незабравим. В началото на концерта си Лени покани на сцената едно щастливо момиченце, а после викна при себе си друга своя почитателка, която беше в тотален ступор от вълнение. Лени Кравиц я прегърна в гръб и си направиха селфи.

А за всички меломани, дошли в Бургас, за да чуят Лени на живо, остана надеждата, че той ще се върне, както обеща.

Лени Кравиц, концерти, музика

Фотограф: Константин Ангелов

Автор: Константин Ангелов

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес