Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Криско и Софи Маринова с нова песен (ВИДЕО)

29 април 2023, 22:43 часа • 9084 прочитания

Само преди ден излезе видеото на новата песен на Криско и Софи Маринова, с който ще атакуват дансигите това лято

Клипът е със специалното участие на Дани Лазер Шоу 

Дани Лазер Шоу „освети” новият хит на Криско и Софи Маринова „Номер едно”. Светлинни ефекти и присъствието на двама утвърдили се в своите жанрове изпълнители само по себе си вече говори за цунами от емоции. Това е гарантирано с новото парче на  рапъра Криско и фолк дивата Софи Маринова. 

Всеки от тях има много хитове зад гърба си, а феновете им са свикнали да очакват нови предизвикателства. И точно това ще получат с песента, която се очаква да бъде новия хит на лято 2023. Но тук, освен лекотата и порива за танци, ще се потопят и в света на любовта. Ефектът в лиричната част е постигнат чрез светлината на новата и модерна техника, с която  Дани Лазер Шоу участва в клипа към парчето. Феерията от цветовете на лазерите дава една магичност и акцент в моментите, когато става дума за любов. Чрез множеството лъчи от лазери е постигнат визуалния ефект за уникалност, такъв е всеки човек за своя любим. Симбиозата от известни изпълнители, които сами по себе си сякаш са „абонирани” да правят хитове и иновативното включване на лазерното шоу, дава едно ново усещане за магия, за друг свят.

„Предизвикателство е да бъдеш поканен за участие в такъв амбициозен проект, защото освен голяма гордост, но и огромна отговорност. Работим отдавна с Криско и Софи, но за първи път излизаме със съвместен продукт, който се надяваме, че всички, които видят клипа към новата дуетна песен ще харесат много.” – сподели жената-лазер Дани Георгиева.

Криско е доказал, че обича да експериментира и да предлага на феновете си нови неща. Новата песен, обагрена в цветовете на ясно небе и слънце, предизвиква усещане за лято. А участниците в нея са номер едно.

Aвтор и продуцент на парчето е Криско:

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес