Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Концертът на Editors в България: Високо качество пред отбрана публика (СНИМКИ)

30 август 2024, 18:40 часа • 1404 прочитания

Концертът на Editors в България имаше нелека съдба. Един път бе отложен за година, градът бе променен - от Бургас в София, а накрая бе "прибран" от Колодрума в Зала 3 на НДК. Всъщност, място за чудене за причините няма - организаторите от Fest Team бяха напълно откровени с феновете на групата и написаха, че промяната се налага, за да се "отговори на проявения интерес от страна на българската публика".

Фотограф: Licata.bg/ Ivanichka Kyuchukova

С други думи - не са били твърде много хората, които са си купили билети. Но тези, които го направиха, ще разказват дълго. Защото в интимната обстановка на Зала 3 на НДК силата на Editors се усети дори още по-мощно.

Още: Delinquent Habits feat. Sick Jacken (The Psycho Realm) с концерт в София на 5 септември

Как започна концертът

Българският откриващ акт бе поверен на Ali, които в последно време сериозно са се засилили. С всяко следващо участие групата показва все по-сериозна зрялост и причината е огромният им талант. Последваха ги британците от Deadletter, които, макар и не особено познати на българската публика, се раздадоха максимално.

Фотограф: Licata.bg/ Ivanichka Kyuchukova

А накрая се случи това, което всички в залата чакаха - Editors на живо в България. Експериментиращи, безкомпромисни и отдадени на публиката. Много големи!

Какво още се случи на концерта, както и много страхотни снимки ще откриете при нашите приятели от Licata.bg.

Още: Британският диджей Hot Since 82 със специално шоу в България на 13 декември

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес