Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Еминем се самоунищожава в новото си парче "Houdini" (ВИДЕО)

31 май 2024, 13:24 часа • 3568 прочитания

Новото парче на рап легендата Еминем вече е факт. "Houdini" е първият сингъл от предстоящия нов албум "The Death of Slim Shady" ("Смъртта на Слим Шейди") и само часове след излизането му вече предизвика дискусии относно клипа и текста.

Още: Рап бог: Еминем отпразнува 16 години трезвеност (СНИМКА)

За новия сингъл

Още в началото "Houdini" дава заявка, че ще се разправи с Еминем от 2002 г., когато излезе хитът "Without Me". Във видеото виждаме тогавашния изрусен рапър и съвременната му по-мрачна версия. Сюжетът: Еминем от 2002 г. някак е успял да премине през времеви портал и е дошъл в бъдещето, за да нанася щети. Сегашният Еминем разбира това от вечния си другар Dr. Dre, облича костюма на Робин и тръгва на мисия да спре старото си Аз да прави повече поразии.

Визията на видеото е решена в комиксов стил с постоянно визуално препускане. А текстът? В стила на Еминем текстът се спира на редица проблематични теми, като основната е за трансджендърите.

Тепърва ще чуваме все по-силни реакции на новото парче на Еминем, а сега - видеото:

Само преди дни Еминем омъжи една от дъщерите си, но на нито една от снимките не се усмихваше. Може би именно битката със старото му Аз от новия му клип е причината за това.

Още: Еминем разкри с кой рапър иска да запише нов албум

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес