Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Цветовете на тъгата": Папи Ханс с голям концерт през март 2025 (ВИДЕО)

07 октомври 2024, 10:42 часа • 363 прочитания

Популярният певец Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, обяви, че подготвя голям концерт през март 2025 година в зала "Асикс Арена", която събира над 5000 души. Към днешна дата голяма част от билетите за събитието вече са разпродадени. 

В студиото на "Тази събота и неделя" по bTV изпълнителят разкри подробности за големия концерт. Той сподели и за издаването на новия си албум "Цветовете на тъгата", а нечувани песни от него ще бъдат изпълнени именно на мащабното събитие.

В интервюто Папи Ханс разказа, че се надява до края на следващата година да реализира плана си и да изнесе концерт в най-голямата зала у нас - "Арена София".

Още: 25 години D2: Любовта към музиката и хората ни вдъхновява да продължаваме (ВИДЕО)

Нещо съвсем различно

За предстоящия си концерт Папи Ханс сподели, че е безкрайно щастлив от факта, че билетите се разпродават толкова бързо и е благодарен на своите фенове. "Явно съм ги докоснал с нещо в песните. На седмото небе съм" - каза певецът. "Това, което аз се опитвам да правя, е обратното на това, което всички останали правят… Ние искаме да направим нещо съвсем различно. Концертът ще е супер концептуален. Ще има визуално шоу, което ще разказва история, ще е нещо, което наистина не е виждано, а не поредният концерт с фойерверки." - разказа Папи Ханс за предстоящиото събитие.

Връзката на Папи Ханс с неговите фенове

Като творец Константин Трендафилов разкри, че влага сърцето и целия си живот във всичко, което прави. Той е изградил специална връзката с феновете си и нарича своята публика "моите хора". "Когато започнах да правя това, което наистина аз наистина мисля, чувствам и искам, се появиха тези мои хора, които на концертите ми ги виждам. Винаги съм казвал, че един артист може да разбере качеството на музиката си по хората, които вижда пред сцената". За публиката си Трндафилов сподели: "Те са фенове на това, че аз ги разбирам. И те ме разбират. Ето това е връзка, която е истинска".

Той разкри и факта, че много по-голяма част от феновете му са жени и това е разбираемо. "На моите концерти главно са жени. Все повече са и мъжете, но жените първи хващат сигнала, те са много по-откровени, те са много по-чисти в този смисъл, че когато видят, нещо, което им харесва няма съревнование с мен. Има момент, в който те си казват "това, което ти казваш, отговаря на моя живот, все едно аз съм го написала, и оттук насетне аз съм ти фен и ще дойда на твой концерт". И затова много по-бързо се изгражда връзката с жените и затова ги обичам". Трендафилов сподели мнението си, че на своите концерти вижда "интелигентни хора, които имат професии, т.е. хора, които мислят и се развиват и търсят това истинско качество, това истинско изкуство в България". Той добави също: "Това е най-големият комплимент на света."

Още: Виктория Георгиева открива себе си в новата си песен "In Between" (ВИДЕО)

Снимка: Konstantin Trendafilov/Facebook

Още: Ще я познаете ли? Певицата Дара Екимова показа стари семейни СНИМКИ от детството си

Един различен Папи Ханс

С промяната в публикта идва и промяната в изпълнителя. "Убих си егото, убих си детската суета. Мисля, че през голяма част от 20-те ми години страдах много от суетата си, която е била някакъв компенсаторен механизъм за това, че може би не съм се чувствал достатъчно приет от хората или харесван." - разказа изпълнителя.

Той разкри, че ценностите му са се променили и обясни, че образът на Папи Ханс преди е бил един, сега е различен, а след години отново може би ще е променен. "Харесвам Папи Ханс, защото носи своята история".

Още: Папи Ханс с откровено признание: "Не ми пука". Вижте за какво (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес