Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Британската група Oasis се събира? (ВИДЕО)

26 август 2024, 09:18 часа • 668 прочитания

Братята Ноел и Лиъм Галахър от група Oasis са оставили зад гърба си дългогодишната си вражда и ще се съберат отново на сцената за първи път от 2009 г. насам, като ще бъдат хедлайнер на Гластънбъри и ще изнесат поредица от концерти в Лондон и Манчестър, съобщи "Contact Music".

"Всички спекулации за това събиране могат да станат малко уморителни. Но има истинско усещане, че Гластънбъри следващото лято ще бъде твърде голяма атракция за Лиъм и Ноел, за да откажат. Те са били уведомени за мястото на хедлайнер, което е отворено за тях следващото лято. Сега всичко зависи от тях. Това изглежда по-възможно от всеки друг път от години насам", заяви вътрешен източник.

Още: Обявиха кои звезди ще пеят на музикалните награди на MTV (ВИДЕО)

Какво казват Ноел и Лиъм?

Групата се раздели през 2009 г., след като двамата братя се скараха, но изглежда, че те са готови да заровят томахавката. Според "Times" те са планирани няколко концерта в "Хийтън парк" в Манчестър и на стадион "Уембли" в Лондон.

51-годишният Лиъм и 57-годишният Ноел все още не са потвърдили информацията, но Лиъм изглежда спомена за концертите по време на участието си като хедлайнер на фестивала в Лийдс през уикенда. Той каза: "Това е много интересно, нали? Това е много интересна ситуация, в която се оказахме", преди да започне да изпълнява "Half The World Away" на Oasis, съобщава БГНЕС. След това на екраните се появи датата 27 август 2024 г. и час - 8 сутринта.

През октомври 2023 г. той обяви, че тръгва на турне с музиката на Oasis и тогава феновете смятаха, че вече няма място за събиране на групата.

Още: Адел се разсъблече на сцената в Мюнхен заради проливен дъжд (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес