Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стефка Костадинова: Спортистите ни не разочароваха България, някои бяха ощетени от съдиите (ВИДЕО)

12 август 2024, 13:56 часа • 1025 прочитания

Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова бе много доволна от представянето на родните спортисти на Игрите в Париж. Тя сподели пред колегите от „Нова телевизия“, че родните състезатели не са разочаровали феновете в страната и призна, че някои от тях са били ощетени от съдиите.

Легендарната състезателка по висок скок допълни, че страда за доста от българските спортисти, които не са успели да реализират пълния си потенциал по време на Олимпийските игри в Париж, но е категорична, че всички заслужават аплодисменти за представянето си във френската столица.

„Всички заслужават аплодисменти“

„Много съм доволна. Нашите спортисти показаха максимума от себе си. Не разочароваха България, зарадваха всички нас. Естествено, че страдам за много от тях, които не можаха да се реализират. Някои бяха ощетени от съдиите, но в спорта е така“.

„Много съм доволна, не съм спала цяла нощ. Искам да благодаря на българите. Ние, които бяхме в Париж, чувствахме вашата сила, вашата енергия. По-добре сме от Игрите в Токио. Всеки един от нашите спортисти заслужава аплодисменти“, каза Стефка Костадинова.

Българската боркиня Биляна Дудова пък се прибра в София със счупен зъб и разбит нос.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес