Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стана ясно кога шампионът Карлос Насар се прибира в България

10 август 2024, 17:32 часа • 2625 прочитания

Новият олимпийски шампион Карлос Насар ще се прибере на родна земя във вторник, 13 август. Българският щангист, който завоюва олимпийско злато в категория до 89 килограма, реши да остане няколко дни в Париж, като ще се прибере във вторник по обяд.

Карлос Насар се прибира в България на 13 август

Насар ще лети с директен полет от Париж, като се очаква да пристигне на Терминал 2 на Летище София около 14:00 часа. Първоначално той трябваше да се прибере още тази седмица, но след завоюваното злато прецени да остане още малко във френската столица.

Карлос Насар

Карлос Насар е роден в Париж, но е израснал в Червен бряг, където изгледаха на живо неговия триумф (ВИДЕО). Очаква се топло посрещане за Насар както в Червен бряг, така и на Летище София, където по всяка вероятност ще има и сериозно медийно присъствие.

Карлос Насар обеща да спечели олимпийска титла преди да замине за Париж - и спази обещанието си, като успя да постави и световни рекорди в двубоя с 404 кг и в изтласкването с 224 кг. Той обаче е способен за още по-големи килограми - нещо, което е демонстрирал многократно на тренировки.

 

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес