Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сребърната Ивет Горанова: Трето Световно и трети медал!

30 октомври 2023, 14:21 часа • 1908 прочитания

Олимпийската шампионка в каратето Ивет Горанова, която преди дни спечели сребърен медал от Световното първенство в Будапеща, благодари на всички хора, които ѝ помагат и я подкрепят. В социалните мрежи Горанова изрази щастието си от това, че е спечелила трети пореден медал в трето участие на световно за жени.

Ивет Горанова с първи думи след световното сребро

През миналата седмица Ивет Горанова остана на крачка от историческа световна титла (ВИДЕО), тъй като България все още няма световен шампион в каратето. Исторически обаче бе и сребърният медал, завоюван от Горанова, защото е първи за България от световно първенство по карате в цялата история.

Ивет Горанова

Три от три за Ивет от световни първенства

"Трето участие на Световно първенство и трети медал за мен! Благодаря на треньора ми Йована Прекович за това незабравимо приключение заедно и че ме направи още по-добра каратистка!", написа Ивет Горанова във Фейсбук.

"Благодаря на всички, които ме подкрепяха и вярваха в мен. На всички други отбори, които викаха и ръкопляскаха за мен! Благодаря на момчетата от националния отбор, на треньорите и на ръководството на Българската федерация! Както и на моето семейство и всички мои приятели! Огромна благодарност и на моите спонсори", сподели още тя.

ОЩЕ: 17-годишната Теодора Цанева, която мечтае да стане световен шампион по карате (ВИДЕО)

VICE-WORLD CHAMPION! 🇧🇬 Трето участие на Световно първенство и трети медал за мен!!! 🥈🥉🥉🇧🇬 Благодаря на треньора ми...

Публикувахте от Ivet Goranova в Понеделник, 30 октомври 2023 г.
Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес