Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Семен Новиков по ТВ: Кога и къде да гледаме битката за златото в Париж?

08 август 2024, 06:30 часа • 2192 прочитания

Националът по борба Семен Новиков излиза тази вечер във финала в категория до 87 кг класически стил на Олимпийските игри в Париж. Българинът ще се изправи срещу иранеца Алиреза Мохмадипиани в спор за олимпийската титла в категорията.

Семен Новиков - Алиреза Мохмадипиани: Начален час и ТВ

Семен Новиков осигури втория медал на България след гарантирания от Хавиер Ибанес в бокса. Сега той ще има възможността да завоюва първо олимпийско злато за българския отбор в Париж. За целта трябва да победи иранеца Мохмадипиани, който не е толкова познат съперник.

Семен Новиков

В колко часа започва финалът в борбата

Въпреки това натурализираният украинец Новиков има достатъчно опит и знае как да побеждава на тепиха. Показа го на полуфинала, когато отстрани действащия световен шампион. Финалната схватка между Новиков и Мохмадипиани започва в 20:32 часа българско време.

Коя телевизия ще излъчи битката за олимпийското злато

Битката на България за олимпийското злато ще бъде излъчена пряко в българския телевизионен ефир. Телевизията, която ще предава битката на Новиков с Мохмадипиани, е БНТ 1. Ако нямате възможност да гледате схватката, то можете да проследите финала Новиков - Мохмадипиани НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес