Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карлос Насар: Не помня нищо от подиума, освен пълната зала с Христо Стоичков, Стефка Костадинова и Краси Инински

10 август 2024, 12:35 часа • 6849 прочитания

Олимпийският шампион по вдигане на тежести Карлос Насар заяви, че няма спомени от подиума, на който вдигна феноменалните 404 килограма в двубоя. Насар постави световен и олимпийски рекорд както в двубоя, така и в изтласкването с 224 кг, но единственото, което помни, е пълната зала, в която бяха и имена като Христо Стоичков, Стефка Костадинова и Красимир Инински.

Карлос Насар няма спомени от олимпийския подиум

"Моите емоции са направо неописуеми. Не мога да ги опиша. Без спомени оставам от подиума. Единственото, което помня е пълната зала и големите имена, като Христо Стоичков, Стефка Костадинова и Краси Инински, които бяха дошли да ме подкрепят. Благодаря им. При такава обстановка да ти е кеф да си шампион", заяви Карлос Насар пред bTV.

ОЩЕ: Премията, която Карлос Насар заслужи за олимпийското си злато в Париж

Карлос Насар

Посланието на Карлос Насар към младите

"Чувствам се невероятно. Бих оставил послание на всички млади да не спират да работят за мечтите си, защото наистина се сбъдват. Няма как да знам дали ще стана Олимпийски шампион, но исках да дам кураж и на другите българи тук. Трябва да стъпваме с гордост тук", добави още той.

"Не съм спирал да усещам еуфорията и затова бях толкова смел, защото целият български народ беше с мен. Горд съм с всеки един участник, който беше тук и прослави страната ни. Гордея се и със себе си, че успях да премина през всички тези трудности, които даде живота и успях да се изправя по красив начин", завърши Карлос.

Самият Христо Стоичков отправи много силни думи към Карлос Насар след големия триумф в Париж.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес