Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Карлос Насар изрече много неистини! Да дойде на полиграф, ако е доблестен!"

15 септември 2024, 15:52 часа • 3051 прочитания

Президентът на Българската федерация по вдигане на тежести (БФВТ) Антон Коджабашев обвини олимпийския шампион от Париж 2024 Карлос Насар в изричане на "неистини". В ефира на "Арена Спорт" по БНТ легендарният щангист призова 20-годишния талант да се явят заедно да полиграф, за да изяснят истината.

Лъже ли Карлос Насар?

"Тръгнахме много омърлушени за Олимпийските игри, защото знаехме състоянието на БФВТ. Обещах да възстановя живота на федерацията", призна Коджабашев пред БНТ, но подчерта, че е бил излъган в началото за сумата на натрупаните задължения по времето на предшествениците си Неделчо Колев и Ариф Маджид. Дълговете на Федерацията са около 700 000 лева.

ОЩЕ: Президентът на Федерацията отговори на Насар: Да си гледа изхвърлянето и изтласкването

Карлос Насар

Поканиха Насар на полиграф

"Карлос Насар е талантливо и усмихнато момче с чувство за отговорност и невероятни постижения. Добър спортист е и му пожелавам да е и добър човек. Изрече много неистини по мой адрес и по адрес на БФВТ. Никой не му е искал 30% от спонсорските му договори. Ако той е доблестен, да отидем на полиграф и истината да излезе на яве. Ако някой му е искал, моментално ще го подведа под съдебна отговорност, защото това е рекет. Аз нищо не съм му искал, заклевам се", допълни бургазлията и смело заяви, че не се страхува от нови избори за президентския пост.

Припомняме, че Антон Коджабашев вече бе призован от Карлос Насар да си подаде оставката (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес