Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Боряна Калейн: Г-жо Раева, благодаря, че никога не бяхте доволна и винаги искахте още от мен! (СНИМКИ)

20 август 2024, 13:26 часа • 2309 прочитания

Вицеолимпийската шампионка по художествена гимнастика Боряна Калейн благодари на всички, които са допринесли за нейния исторически успех в прочувствен пост във Фейсбук. Калейн спечели сребърното отличие на олимпийските игри в Париж цели 36 години след постижението на Адриана Дунавска, която се окичи с медал на Олимпиадата в Сеул през 1988 г.

Илиана Раева разкри ключа към успеха на Боряна Калейн в Париж

Признанието

Гимнастичката ни споделя, че отминалото състезание е било нейната детска мечта: "Дали беше лесно? Отговорът е не. Нещата, които си струват, никога не са лесни и обикновено не стават бързо. Но пък на 100% мога да кажа, че не съжалявам за нищо, което ми се е случило. То ме направи по-силна и ми помогна в най-важната битка - тази срещу мен самата! На това състезание си бях казала, че нямам какво да губя. Можех само да спечеля. И за да съм честна, това бяха най-трудните 12 минути в живота ми."

Още: Илиана Раева: Ансамбълът ни е разочарован, но и безкрайно мотивиран

Благодарности

Боряна Калейн благодари на нейната лична треньорка Марияна Памукова: "Вие никога не спряхте да ме подкрепяте и да вярвате в мен. Благодаря на Бранимира Маркова и Ефросина Ангелова - главните треньори на националния отбор, с които съм работила и които ме доизградиха като състезател! Благодаря на Илиана Раева и БФХГ, че винаги са ми осигурявали необходимите условия, за да мога да си върша работата професионално! А на Вас, г-жо Раева, благодаря, че никога не бяхте доволна и винаги искахте още от мен! Благодаря на Деспа Каталиева за помощта по време на тренировките, съветите и подкрепата! Благодаря на съдиите ни Филипа Филипова, Мария Петрова, Даниела Велчева, Християна Тодорова и Мария Гигова! Вие сте неизменна част от този успех! Благодаря на проф. Татяна Янчева за безценните съвети и помощта да овладея собствените си мисли! Благодаря на медицинския екип на НО в лицето на д-р Мариян Добрев и нашия кинезитерапевт Ясон Петусис! Благодаря на нашите танцови и балетни педагози през годините - Анатоли Думанов, Радул Роглев, Маргарита Будинова, Елица Павликенова и Светлин Димитров!"  

Кой отне олимпийската титла на Стилияна Николова? (ВИДЕО И СНИМКИ)

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес