Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Actualno представя: Надеждата на българския спорт Ивана Симеонова

09 юли 2016, 13:42 часа
Реклама

За Ивана Симеонова – най-младият състезател на националния отбор по голф е писано и говорено много през годините, но може би 2016 година ще бъде повратна за кариерата на чаровната и вечно усмихната надежда на българския спорт.

Днес в ранните часове на деня започна дългото пътуване на Ивана в престижните турнири от световния голф. Първата дестинация за тази година е „The Open” – така е известен най-старият и престижен турнир по голф на планетата или Откритото Първенство на Великобритания. Там на всеки две години се провежда “The Junior Open”, където виза за участие получават най – талантливите момче и момиче от над 90 страни в света. Тази година на игрището край Килмарнок (Шотландия) България ще бъде представена именно от Ивана Симеонова и нейния съотборник Райан Стайков, водени от мениджъра на националния отбор Станко Маринов.

Програмата на турнира включва тренировъчен кръг на 10 юли (неделя), три състезателни кръга 11, 12 и 13 юли, през които три дни младите състезатели ще бъдат подкрепени от звездите на световния голф, а пък надеждите на елитния спорт ще върнат жеста на батковците през първите два кръга от голямата надпревара на големия турнир в четвъртък и петък.

Повече информация за програмата на Ивана Симеонова и какво я очаква през 2016 година четете в Sportlive.bg

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес