Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ГЕРБ в Плевен ще се яви със самостоятелна листа за общински съветници

03 септември 2019, 19:55 часа

Партия ГЕРБ в Плевен ще играе на предстоящите местни избори със самостоятелна листа за общински съветници. Тя ще бъде пълна – с 41 имена, заяви днес общинското партийно ръководство.

Реклама

"Уверявам ви, че сме като един юмрук заедно и сме амбицирани да върнем Плевен където му е мястото на политическата карта, а то е точно в ГЕРБ", каза Владислав Монов, организационен секретар на общинската структура.

"Приемам номинацията ми да съм кандидат за кмет на Плевен като много голямо морално задължение, като отговорност към партия ГЕРБ, към общинското й ръководство и към всички наши симпатизанти. Ще направя всичко възможно да победим на изборите. Затова сме тука – да се консолидираме и да работим", заяви областният координатор на ГЕРБ Мирослав Петров, който влиза в битката за кметския стол в Плевен.

На въпрос на Actualno.com ще има ли предизборни разговори на местно ниво с коалиционния партньор на ГЕРБ на национално – СДС, отговорът на Мирослав Петров бе:

"Разговори ще има с всички политически сили в дясното политическо пространство. Те ще бъдат по политики и основно за гражданите на Плевен. Друг формат разговори с тях нямаме на този етап."

 

Ангел Атанасов
Ангел Атанасов Отговорен редактор
Новините днес