Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пеевски не уцели момента за цялата власт, а Доган действа реактивно: Анализ на Левон Хампарцумян (ВИДЕО)

12 юли 2024, 13:00 часа • 9921 прочитания

Естествено натрупване на проблеми, които досега не са излизали наяве. Така банкерът Левон Хампарцумян определи  в предаването "Студио Actualno" трусовете в ДПС.

"Очевидно проблеми са били замитани под килима. Те под килима не умират, живеят един собствен живот. Господин Пеевски може да известен с най-различни неща, но не е известен нито с търпение, нито с такт. Просто не е уцелил момента, защото, като играеш вабанк и искаш всичко и цялата власт сега, и то не само невидимата, но и видимата... в един момент тези, които са били от видимата власт, които са били по някакъв начин успивани, заблуждавани, казват: "Леле, какво стана, това момче ще ни сложи всички в малкия си джоб", анализира Хампарцумян. По думите му Ахмед Доган действа реактивно на поведението на Пеевски.

"Пеевски прави едно, две, три и четири и прави и безвкусни неща от типа да уволни секретарката на Доган. Една секретарка на високо ниво знае много неща и в един момент, ако лагерите са вече разделени... това явно са стъпки, подготовки от студена война в гореща война", отбеляза банкерът. Според него тези събития не са напълно дирижирани. "Обикновено в началото конспираторите имат зелено копче само да стартират процеса, който си представят, но после нямат нито спирачка, нито кормило, нито скорости и нещата вървят, както вървят", каза още Левон Хампарцумян.

Кога България ще изпълни всички критерии за влизане в еврозоната и нужен ли е референдум за запазване на лева като валута - целия разговор гледайте във видеото.

Румен Скрински
Румен Скрински Отговорен редактор
Новините днес