Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Едни деребеи срещу други деребеи чакат Доган да каже: Коментар на Силвия Великова (ВИДЕО)

09 юли 2024, 19:30 часа • 7673 прочитания

Всички хора, които сега виждаме да говорят в подкрепа на Доган, са хора, които са имали много вътрешни колебания дали Пеевски може да е техният лидер.

Това заяви в предаването "Студио Actualno" журналистът Силвия Великова, коментирайки трусовете в ДПС. Според нея Делян Пеевски "е превъртял нещата с любезното съдействие на партии като ГЕРБ и ПП-ДБ в предходния парламент, които му дадоха прекалено голяма тежест да решава какво да се случва и какъв да бъде дневният ред. "Явно той реши, че може да се еманципира от собствения си създател, но това не е партия, която да работи на този принцип. В тази партия за хората там Доган е лидер, а всеки останал - председател", коментира Великова.

"Аз не изключвам част от хората, които в момента са около Доган, да могат да бъдат квалифицирани като "деребеи". Това са хора, които са натрупали добри пари през тези години, в които бяха в парламента. Виждаме едни деребеи срещу други деребеи, които очакват от Доган да посочи с кои ще продължи напред", обърна внимание Силвия Великова.

Според нея няма съмнение, че "докато Ахмед Доган е жив, няма кой да бъде по-влиятелен в тази партия".

Целия разговор гледайте във видеото.

 

Румен Скрински
Румен Скрински Отговорен редактор
Новините днес