Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 21-27 октомври 2024

21 октомври 2024, 16:55 часа

Астрологичната прогноза казва, че представителите на три зодии ще страдат, те са готови да се раздават за другите и често стават жертва на предателство. Ето, кои са добротворците, които помагат на всеки, а в замяна получават нож в гърба.

Още: 4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 21-27 октомври 2024

Близнаци

Вие сте верен приятел, готов да направи всичко за любимите си хора. Тази ваша черта е високо ценена от околните. Въпреки това е добре да се научите понякога да казвате „не“. В противен случай ви очакват здравословни проблеми от преумора и изтощение.

Дева

Обичате хармонията и красотата и сте готови да ги внесете в живота и заобикалящия ви свят. Опитвате се да постигнете баланс, но често се сблъсквате с реалността и се страхувате, че никои не ви чака. Това е основната причина често да се раздавате с едничката надежда, някои да се нуждае от вас.

Още: 4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата, 21-27 октомври 2024

Везни

Вие сте отворени и мили с хората, а това привлича всички в обкръжението ви. Общуването винаги ви е носило удоволствие. Но понякога ви е трудно да разберете, кои ви е истински приятел и кои ви използва за собствените си користни цели.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес