Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които са най-примерните съпруги

22 февруари 2024, 23:21 часа

Съпруга за пример - според астрологията това със сигурност може да се каже за дамите от 3 зодии. Всеки мъж, който има до себе си жена от една от тези зодии, е истински късметлия.

Според астрологията най-добрите съпруги се раждат под зодиакалните знаци - Дева, Везни и Телец.

Дева

Напълно заслужено Девата заема първо място в класацията. Да, може би земната Дева не може да се определи като емоционален знак, но благодарение на този „недостатък“ животът с нея е спокоен, хармоничен и мирен.

Освен това тя е прекрасна домакиня, която обича да се грижи за дома и да отглежда с любов децата си. Единственото, с което трябва да свикне нейната половинка, е нейната прекомерна сериозност и строгост.

Зодиите, които ще имат невиждан късмет през март 2024

Мъжът до Девата трябва да разбере, че за нея семейството е най-важното и тя винаги ще го поставя на първо място.

Везни

Може би някой ще каже, че жените от въздушната зодия са твърде несериозни. Но всъщност, когато срещнат сродната си душа, те веднага се променят.

В брака жените Везни показват своя нежен и дружелюбен характер, освен това са отлични слушатели. Везни винаги изслушват партньора си.

Да, може би не трябва да очаквате от тях кулинарни шедьоври и ежедневно чистене. Но ще направят всичко възможно човекът, с когото са в сериозна връзка, да се чувства добре с тях.

Телец

Мъжът до жената Телец е важно да разбере, че тя се нуждае от реципрочност. Младата дама от земния знак на зодиака ще обича съпруга си само ако той не забравя да й даде внимание и подкрепа.

И в отговор жената Телец ще направи всичко, за да накара мъжа да почувства топлината на семейния уют: тя ще му приготви вкусна вечеря, няма да му досажда с безкрайните си въпроси.

Освен това жените Телец много обичат децата и им посвещават напълно времето си.

Зодиите, които никога няма да бъдат щастливи заедно

 

 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес