Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

За тях започва ерата на щастието: Тези 4 зoдии ще имат най-хубавата си есен

17 септември 2024, 12:59 часа

Някои зодии ще преживеят необикновени моменти тази есен!

Дева: Епоха на щастие и трансформация

Този земен знак е предопределен за особено щастлива есен!

Новолунието в Дева настъпва на 2 октомври , отваряйки мощен момент за определяне на намерения за следващия месец. Новолунието символизира обновяване, ново начало и възможност да пренасочите енергията си.

Вижте още: 3 зодии ще бъдат подложени на изпитание на 18 септември 2024 г.: Стигат до задънена улица и излизат още по-силни

Тази лунна фаза ще бъде особено силна за Девите. Ще се чувствате заредени с енергия, готови да постигнете целите си, особено в области, свързани с работа, здраве и личностно развитие.

След това, на 17 октомври, ще се случи частично лунно затъмнение по оста Риби-Дева, което ще доведе до мощни промени. Затъмненията са известни със затварянето на глави и освобождаването на място за ново начало.

За Девите това е време на трансформация, което ви позволява да пуснете това, което вече не ви служи, и да прегърнете непознатото с увереност.

Докато сте отворени за тези космически енергии, можете да проявите наистина прекрасни неща тази есен!

Това е сезон на подреждане, обновяване и успех и звездите са благосклонни към вас.

Везни: Вашето време да блеснете

Тъй като Слънцето навлиза във вашия знак на 23 септември, това бележи официалното начало на сезона на Везните – време, когато ще се почувствате по-социални, уверени и сияещи от всякога.

Този сезон ви носи златна възможност да блеснете във всяка област от живота си. Със Слънцето в ъгъла ви всичко, до което се докоснете, носи малко повече късмет, което прави това идеалното време да поискате повишение на заплатата, да промените любовта си или дори да опитате късмета си с нова работа.

Но вълнението не спира дотук. На 02.10. рядко слънчево затъмнение се случва по време на Новолунието във вашия знак, добавяйки още по-мощен тласък към този сезон на проявление.

Новолунието винаги е мощно време за определяне на намерения, но слънчевото затъмнение усилва тази енергия, като ви дава възможност да направите значителна промяна в живота си.

Независимо дали фокусът ви е върху любовта, парите или личното развитие, Вселената е готова да разшири вашите желания.

Въпреки това, с цялата тази космическа енергия, която се върти наоколо, може да забележите, че обичайната ви нерешителност и склонността да угаждате на хората се появяват. През това време следете тези навици и се опитайте да останете фокусирани върху собствените си цели и желания.

На 02.10. отделете малко време, за да помислите върху вашите благословии и си представете какво искате да постигнете през следващите месеци.

Звездите са благосклонни към вас, особено що се отнася до цели, свързани с любов, богатство и красота. Доверете се на късмета си – това е вашият сезон и Вселената е на ваша страна!

Вижте още: Научете най - щастливия ден от седмицата за всяка зодия, 16 - 22 септември

Скорпион: Прегърнете магията на есента

Слънцето навлиза във вашия знак на 23 октомври, поставяйки началото на период, изпълнен с интриги, трансформация и дълбока емоция.

Като допълнение към мистиката, има Новолуние в Скорпион на 11, във време, когато булото между духовния и физическия свят е най-тънко.

Със Слънцето и Луната във вашия знак, това е силно зареден момент на магия и проявление. Сезонът на Скорпионите със сигурност ще бъде изпълнен с интензивност, романтика и нотка на мистиката – точно както ви харесва!

Това е мощен момент за определяне на намерения, тъй като вашите желания ще имат допълнителна космическа тежест. Използвайте това новолуние, за да се съсредоточите върху това, което наистина искате да промените в живота си.

Тъй като тази фаза на луната представлява време на лична трансформация, бъдете готови да изхвърлите всичко, което вече не ви служи. Прегърнете новите възможности, които идват по пътя ви – промяната е вашият съюзник през този сезон на прераждане.

Само няколко дни по-късно, на 3 ноември, Юнона, астероидът на брака и партньорството, влиза в Скорпион.

Това повишава фокуса ви върху взаимоотношенията, интимността и споделените ресурси – неща, които естествено управлявате, тъй като Скорпион управлява осми дом.

През това време очаквайте да се почувствате дълбоко свързани по въпросите на любовта и партньорството. Съществуващите връзки ще се заздравят, а новите отношения, създадени сега, ще имат неразрушима интензивност.

Сезонът на Скорпионите ви кани да се потопите дълбоко в своите емоции, взаимоотношения и желания. Това е време на трансформация, магия и страст, където всичко е възможно, ако прегърнете енергията, която се върти около вас.

Риби: Сезон на щастие и растеж

Въпреки че есента може да не е вашия сезон, скъпи Риби, тя ще ви донесе невероятно щастие и трансформация. Космическата енергия работи във ваша полза през този сезон, започвайки със значимо събитие на 18 септември — пълнолуние и частично лунно затъмнение във вашия знак.

Това мощно лунно време е момент на кулминация, където семената на миналите ви намерения, особено тези, които сте посяли миналия месец, ще дадат плод.

Поставете внимателно целите си по време на Новолунието в Дева на 02.10, особено в областта на здравето, работата и благосъстоянието. Тази ос Дева-Риби подпомага растежа на тези намерения и докато изгрее Пълнолунието, ще видите проявлението на мечтите си в пълен разцвет.

Вашата естествена креативност и интуиция ще бъдат на най-високо ниво, което прави този период отлична възможност за емоционално изцеление и духовно израстване.

Лунното затъмнение допълнително засилва тази енергия, като ви насърчава да се откажете от старите модели и навици, които вече не ви служат. Като го пуснете, вие създавате пространство за Вселената, за да ви донесе нови благословии.

Въпреки това, бъдете готови да се изправите пред някои неудобни истини, които може би сте избягвали. Въпреки че това може да изглежда предизвикателно, всичко е във функция на по-голямото изобилие, което Вселената е подготвила за вас.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес