Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В сряда: Представителите на тези зодии имат нужда от прегръдка

15 май 2024, 06:03 часа

Понякога наистина се нуждаете от докосване. Често ни казват, че човешката връзка се осъществява чрез думи или прояви на доброта. Въпреки че милите утвърждения със сигурност са полезни, те не заместват нуждата от физическа обич.

Още: Възползвайте се: Безкрайни възможности се разкриват пред всички зодиакални знаци до 19 май

Независимо дали става въпрос за приятел, член на семейството или партньора ви в бизнеса, една навременна прегръдка може да направи чудеса. Ако сте един от тези три зодиакални знака, може би сега изпитвате нужда от прегръдка повече от всякога. Ако успеете да получите хубава, дълга и успокояваща прегръдка на 15 май, ще се почувствате добре.

Телец

Обичате да се чувствате успокоени - ето защо сте направили дома си толкова сигурно убежище. Може би дори имате одеяла във всяка стая, в случай че искате да се почувствате уютно и да се сгушите в даден момент. Затова не бива да се изненадвате, че често желаете физически комфорт и от хората в живота си. Днес потърсете тези, които са готови да ви прегърнат. Кратка прегръдка, дълга прегръдка, каквото и да е необходимо. Поискайте това, от което се нуждаете, с протегнати ръце и ще завършите деня с много по-добро усещане. Запомнете: Не боли да попитате.

Лъв

Вие сте човек, който привлича хората към себе си като пеперуди към пламък. Ако искате да ви прегърнат, достатъчно е да помолите и вероятно няколко души ще се наредят на опашка, за да ви прегърнат. Може да звучи глупаво, но това е всичко, което наистина трябва да направите. Изпратете тази енергия навън и ще се намерят много хора, които са повече от готови да ви осигурят този вид физически комфорт и лична връзка. Единственото, което ви спира, е вашето желание да не трябва да питате.

Скорпион

Още: През май трябва да се разделите с винати си: Ето за какво се измъчва напразно всяка зодия

Никой няма представа, че имате нужда от прегръдка. Ако чакате те просто да усетят нуждата ви и да ви предложат прегръдка, може би ще чакате цяла вечност. Това е така, защото сте голяма загадка за повечето хора в живота ви. Вие сте невероятно трудни за разчитане, така че ако наистина искате прегръдка днес, от вас зависи да я инициирате. Не е нужно да е прекалено емоционална или каквото и да било друго - просто го направете Скорпион. Ще се радвате, че сте го направили.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес