В сряда: Космическа подкрепа за Водолей и целувка за Риби

20597
В сряда: Космическа подкрепа за Водолей и целувка за Риби
Снимка: iStock

Готови ли сте да седнете на шофьорското място в живота си и да напишете собствената си съдба? Трябва - защото космическите сили не искат друго. В сряда, 19 юни 2024 г., Луната в Скорпион срещу Уран в Телец се открояват като астрологични благодетели, пет зодиакални знака имат най-добрите хороскопи, но и останалите се насърчават да се съобразяват с колективния поток от енергии.

Още: 5 зодии, които винаги случайно намират пари

Овен

Овни, енергията в сряда е силна (за вас). Всяко ваше желание ще започне да се проявява, така че бъдете особено внимателни за нещата, които мислите и казвате! Съсредоточаването върху истинските ви приоритети ще ви помогне да насочите благословиите си в правилната посока.

Препоръчваме ви също така да прекарате качествено време с приятелите и/или братята и сестрите си в този ден. Очаква ви магия по този път.

Рак

Рак, кой е най-добрият ви приятел? Ако отговорът е "никой", променете го на " самият аз". Ако отговорът е конкретен човек (или повече от един човек), запишете в дневника защо той е най-добрият ви приятел (и обратното) и защо сте щастливи, че го имате в живота си. Време е да изпратите благодарността си към света.

Онези от вас, които са изправени пред екзистенциална криза в този момент - известна още като тъмна нощ на душата - се призовават да бъдат търпеливи към себе си и към темпото на вътрешното си изцеление. Всеки ден е нова възможност и ви доближава до това да се отървете от това, което не е за вас, и да бъдете свободни. Опирайте се на това.

Козирог

Козирог, кои сте вие, когато никой не ви гледа? Това е посланието и темата за сряда за вас. Предстои ви да се издигнете на по-високо ниво и да получите пълната подкрепа на космоса, но може да саботирате себе си, ако се опитате да подражавате на някой друг или се влюбите прекалено много в някоя знаменитост или ръководител от бранша, когото обожавате.

Освен това през този ден отделете време за обикновени домакински задължения. Това ще ви помогне да бъдете по-внимателни и да останете здраво стъпили на земята. Това, което ще се появи от това пространство на спокойствие, ще бъде чиста магия.

Водолей

Водолей, енергията в сряда за вас е малко странна. Това е работен ден, но все пак сте насърчавани да бъдете по-внимателни в другите области по това време. Независимо дали става въпрос за болест в семейството, проблем с близък човек или желание да осъществите творческите си мечти, знайте, че космическите сили ви подкрепят.

Поезията може да ви помогне да се излекувате и също така да намерите катарзис, а поетичните произведения на изкуството и културата ще имат подобно въздействие върху вас, независимо дали става въпрос за филм, книга или нещо друго. Не е необходимо да излизате от пътя си за това. Просто намерете поетични пространства в социалните медии и оставете останалото да се нареди там, където ще се нареди.

Още: 4 зодии, които са обитавали други планети в минал живот

Риби

Риби, вие сте божествено дете. Никога не се съмнявайте в това. Енергията в сряда е изключително силна за вас, така че ако наблюдавате изобилие от знаци и синхроничности, знайте, че това е Вселената, която се опитва да общува с вас, просто за да ви поздрави или да ви покаже, че сте обичани.

Един по-интровертен или интроспективен подход в този ден ще направи чудеса за вас. Всъщност тук определено се изисква водене на дневник или правене на албуми.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои зодии все печелят само Пирови победи?

Лятна любов: Кои зодии да очакват стрела от Купидон?

През юли: Числото 7 ще донесе сериозни главоболия на 4 зодии!

Зодиите, които ще тръгнат по пътя към успеха през юли 2024

Зодиите, които много скоро ще получат неочаквана печалба

Седмичен хороскоп за 1-7 юли 2024 г.

3 зодии, които нямат късмет и това е!

За кои зодии ще удари "часът на истината" в събота?

На Петровден: На кои зодии ще им върви по мед и масло?

На 29 юни: Числото 29 ще свали камък от сърцето на 4 зодии!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com