Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Успешен грим: Това е печелившата визия за всяка зодия

21 юни 2023, 22:33 часа

Светът на астрологията ни предлага удивителни прозрения и ни помага да разберем какви уникални черти на характера са присъщи на всеки зодиакален знак. Затова астрологичните характеристики определят подходящия грим за всяка от нас.

Овен

Те са със силна, енергична личност и обичат да впечатляват околните. Вашият грим трябва да подчертава вашата независимост и страст. Препоръчително е да използвате ярки нюанси на червило или сенки за очи. Овните изглеждат добре и с изразителни стрелки или подчертани вежди.

Телец

Телците излъчват чувственост и елегантност. Вашият грим трябва да придава на лицето ви здрав блясък. Деликатните и естествени нюанси са препоръчителни за представителите на знака. Можете да използвате пудра с лек перлен оттенък, за да създадете сияен ефект върху кожата.

Това са зодиите, които имат успех във всичко

Близнаци

Те са с остър ум и много интереси. Вашият грим трябва да отразява вашата игрива природа и любопитство. Препоръчително е да използвате ярки цветове върху очите, като лилаво или синьо. Можете също така да експериментирате с необичайни форми на стрелки или да използвате няколко нюанса на червилото.

Рак

Раците са популярни със своята чувствителност и интуиция. Вашият грим трябва да подчертава вашата нежност и романтика. Деликатните нюанси на розово или прасковено на устните и бузите създадт мек и естествен вид. Раците изглеждат страхотно и с подчертани очи, използващи меки сенки и тънка линия.

Лъв

Лъвовете са с ярка индивидуалност и страстен характер. Вашият грим трябва да отразява вашето великолепие и самочувствие. Дръзките и ярки нюанси на устните и очите ще подчертаят вашата смелост и стил.

Много късмет и успех в кариерата за ТЕЗИ зодии

Дева

Вашият грим трябва да е естествен и чист. Предпочитайте неутралните нюанси, за да подчертаете своята свежест и естественост. Акцентът върху чистата кожа и дори веждите ще ви придадат деликатен и изтънчен вид.

Везни

Везните се славят със своя естетически вкус и желание за хармония. Вашият грим трябва да е балансиран и елегантен. Деликатните и пастелни нюанси на очите и устните ще създадат изискан и изтънчен вид. Можете също така да подчертаете скулите си и да изваяте лицето си с контуриране, за да добавите усет към него.

Скорпион

Вашият грим трябва да отразява вашата сила и интензивност. Тъмните и смели нюанси на червило ще наблегнат на вашата мистерия.

Стрелец

Те са вободолюбиви и приключенски настроени. Вашият грим трябва да изразява вашата енергия и оптимизъм. Ярките нюанси на червилото са страхотни, за да подчертаете страстта си към живота.

Козирог

Те са предани и практични. Вашият грим трябва да е класически и професионален. Неутралните и естествени нюанси ще подчертаят вашата сериозност и надеждност. Съсредоточете се върху добре оформени вежди и спретнато крило, за да създадете чист и стилен външен вид.

Водолей

Водолеите са креативни и иновативни личности. Вашият грим трябва да е уникален и експериментален. Можете да използвате необичайни цветове и текстури върху очите или устните, за да отразите своята оригиналност.

Риби

Рибите са мечтателни и чувствителни натури. Вашият грим трябва да е романтичен и нежен. Пастелните нюанси и блясъкът върху очите и устните ще помогнат за създаването на вълшебен и приказен външен вид.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес