Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези 3 зодии ще открият Съдбата си през август 2024

25 юли 2024, 06:43 часа

Астролозите и ангелолозите не се съмняват, че небесните тела оказват реално влияние върху живота ни. Посочили са цели 3 зодии, които ще открият съдбата си през август 2024 г. Но това не е краят на изненадите. Амител, ангелът на щастието, радостта и прераждането, няма да бездейства. Неговата грижа и подкрепа ще променят съдбата на избраните. Ето за кого става дума.

Близнаци

Скоро Близнаците ще започнат да обръщат повече внимание на духовните въпроси. Всичко показва, че скоро те ще научат съдбата си и това напълно ще промени представата им за света около тях. В средата на месеца, когато духовното самосъзнание на зодия Близнаци се стабилизира, Амител ще ги обгърне с грижата си. Това ще означава, че всичко, което им е писано, най-накрая ще се сбъдне без никакво усилие.

Още: Стари любови се завръщат в живота ни! Ретроградният Меркурий идва от 5 до 28 август

Дева

Девата ще се бори до средата на август, защото няма да знае какво решение да вземе. Веднага щом се вслуша внимателно в аурата си, тя ще разбере истинския отговор на своите терзания. За нейна изненада това няма да е нито една от опциите, които е обмисляла преди. Всичко показва, че Амител има различни планове за нея. До края на месеца зодия Дева ще преобърне живота си и най-накрая ще започне да живее в хармония със себе си. Няма съмнение, че освен подкрепата на ангела на щастието, тя ще се нуждае и от помощта на архангел Хариел, който ѝ помага да намери пътя към мира и хармонията.

Козирог

Още: През август: Попътен вятър ще насочи 3 зодии по пътя на богатството

Козирогът от известно време чувства, че не се вписва в света около него. Той обаче ще научи съдбата си едва през първата седмица на август и то в най-малко очаквания момент. Амител ще изпрати при него своя земен пратеник, който ще установи връзка. Един разговор ще се окаже решаващ. Козирогът ще бъде просветлен и ще открие истинското си призвание. Оттук нататък той всеки ден ще взема съзнателни решения, които ще го доближават до целта му.

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес