Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези 3 зодии ги чакат чудеса през втората половина на юли 2024

12 юли 2024, 17:50 часа

Астролозите посочиха цели 3 зодии, които ще бъдат докоснати от агелска ръка през втората половина на юли 2024 г. Животът им ще се превърне в приказка и всички проблеми ще изчезнат сякаш с вълшебна пръчица. Разберете кои са небесните избраници.

Овен

Скоро Овенът ще получи изключителна подкрепа от самия Уриел, ангелът на парите. Всичко, което реши да прави, ще му носи голяма печалба. В края на месеца не е изключено да похарчи много пари, но всичко ще му се върне обратно при него с лихва. Втората половина на юли ще бъде изключително напрегната, затова зодия Овен трябва да намери време за почивка и да се погрижи за духовното си развитие. Специалистите не се съмняват, че когато човек е уверен, спокоен и с чиста енергия, хората с лоши намерения не могат да достигнат аурата му толкова лесно.

Още: О, юли, поспри! Кои зодии няма да искат месеца да свършва?

Дева

Скоро Девата ще получи важна новина, която ще промени живота ѝ завинаги. След момент на вълнение и щастие, тя ще се страхува от новото и непознатото и дори ще се усъмни в собствените си способности. Всичко обаче показва, че в момента на най-голямо съмнение тя ще бъде докосната от ръката на Малахидаел, ангелът на мъдростта. В един миг всичко ще се промени като с магическа пръчка. Астролозите вярват, че си струва да запазите промените за себе си – колкото по-дълго, толкова по-добре за бъдещето ви развитие и щастие.

Водолей

Още: 3-те зодии, които могат да виждат бъдещето

Скоро Водолеят ще срещне определен човек, чиито думи ще останат в паметта му завинаги. Всичко показва, че става дума за самия ангел Даниел, покровител на добрите отношения, който ще слезе на земята, за да се погрижи за няколко дела.

След тважен разговор с мистериозен непознат, зодия Водолей напълно ще промени гледната си точка и най-накрая ще оцени това, което има. Звездите показват, че си струва да се погрижите и за финансовата сфера, а не да я оставяте на случайността.

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес