Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези 3 зодии да се готвят за неприятности, ще направят грешка

07 юни 2024, 17:35 часа

Астролозите посочиха кои са 3-те зодии, за които скоро всички ще говорят! Оказва се, че след няколко дни те ще направят грешка, която ще им донесе само неприятности. Ето кои представители на зодиака трябва да бъде особено внимателни, особено в отношенията си с близки хора, колеги и семейство. 

Телец

Скоро Телецът ще започне да преследва някаква много фантастична мечта и дори ще се потопи изцяло в собствените си мисли. В резултат на това не е изключено да вземе решения, напълно откъснати от реалността. Това ще го накара съвсем неволно да направи голяма грешка, която ще му струва много. Хората около него няма да могат да разберат мотивацията му, което ще предизвика много предположения, неясноти и съответно клюки.

Още: 3 зодии, над които ще бди небесен пазител през юни

Скорпион

Добронамереният Скорпион ще направи грешка, която сериозно ще наруши семейния му живот. Спонтанно ще направи подаръци на любим човек, но щедрият му жест няма да бъде приет топло. Отсрещната страна ще го възприеме като лична атака или дори обида. За зодия Скорпион това ще бъде удар в сърцето. Обясненията или дори извиненията няма да са от полза. Всичко сочи, че само един честен и пречистващ разговор ще донесе облекчение.

Риби

Още: Тези четири зодии ще изживеят приключението на живота си съвсем скоро

Рибите скоро ще се окажат „в устите“ на много хора и цялото семейство ще си разменя коментари за тях. Оказва се, че когато дават добри съвети, те прекаляват и преминават тънката граница на добрия вкус. Щом разберат, че са направили голяма грешка, те ще се престорят, че нищо не се е случило. Дълбоко в себе си обаче те ще се чувстват засрамени. Нещо повече, свидетелите на събитието няма да останат с лошо мнение за Рибите.

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес