Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Таро хороскоп за 28 октомври 2024

27 октомври 2024, 20:00 часа

Научете какво ви очаква този понеделник, 28 октомври 2024, според зодията.

Овен

Всички препятствия пред започването на нов проект изглежда се изчистват. Може дори да се наложи да пътувате далеч от текущото си местоположение или евентуално в чужбина за това начинание. Малко сериозност в подхода ви може да гарантира успеха на работата ви без допълнителни проблеми.

Телец

Това може да се окаже изключително благоприятен период в живота ви, но предпазливостта е от съществено значение. Избягвайте да позволявате на гордостта и арогантността да засенчат успеха ви. Чувството да превъзхождате другите може да намали постиженията ви. Сега е време някои от важните ви желания да бъдат изпълнени и може да получите по-големи награди от очакваното.

Вижте още: Какви кармични уроци ви очакват през 2025 г. според зодията

Близнаци

Това е благоприятно време за разрешаване на недоразумения в отношенията.

Рак

Негативното поведение на членовете на семейството към вас ви отблъсква. Били сте обвинени в грешка, въпреки че не е ясно дали наистина сте виновни. Стресът и натоварването са ви изтощили психически и физически. Преди да започнете ново начинание, отделете малко време да се отпуснете и да планирате на спокойствие.

Лъв

Времето на минали борби и разочарования е към своя край. Виждат се и знаци за облекчение от финансови проблеми. Предстоят вълнуващи възможности.

Дева

Работите усилено от дълго време, за да подобрите финансовото си състояние, но тези постижения вече не носят мир в сърцето ви.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 28 октомври - 3 ноември 2024

Везни

В миналото егото и неразбирането на другите са довели до значителни загуби. Отрицателните убеждения и егоистичните нагласи са ви отдалечили от семейството. Негативността в мислите ви може да попречи на способността ви да вземате ясни решения.

Скорпион

Подкрепата от приятелка ще ви помогне да отворите вратите към нови възможности. Въпреки че имате почти всичко, все още има усещане за липса. Хората се възхищават на вашата учтивост и чар, но удовлетворението изглежда неуловимо в работата ви.

Стрелец

Работите върху нови планове от дълго време и сега е дошъл моментът да ги приложите в действие. Резултатите от миналите ви усилия може да започнат да се проявяват скоро. Чудесата могат да се появят неочаквано, внасяйки положителни промени в живота ви. Може да почувствате, че колелото на късмета е на път да се завърти във ваша полза, слагайки край на трудна фаза.

Козирог

В миналото, когато сте се сблъсквали с трудности, може да сте прибягвали до съмнителни средства, за да ги преодолеете. Сега последствията от тези действия може да излязат наяве.

Водолей

Поради небрежност може да сте пропуснали някои обещаващи възможности, което води до финансови загуби.

Риби

Вместо да се обвинявате за минали грешки, помислете върху тях, за да избегнете повторението им в бъдеще.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес