Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Съвпад на Луната със Сатурн на 28 юни 2024: Бъдете внимателни през цялата седмица

24 юни 2024, 13:35 часа

Тази седмица (24-28 юни 2024) трябва да сте нащрек, защото предстои явление, което може да ви засегне силно. Съвпадът на Луната със Сатурн на 28 юни 2024 г. няма да ви остави на мира. Вижте как да се справите с него.

Реклама

Седмичната астрологична прогноза за 24-30 юни 2024 ясно показва, че въпреки че най-големите космически събития за този месец са зад гърба ни, следващите дни също могат да ни натоварят.

Предстои един феномен, който ще ни изпрати силни вибрации и ще доминира през целия ден. Съвпадът на Луната със Сатурн на 28 юни 2024 може да окаже силно влияние върху нашата психика и общото благосъстояние.

Още: Зодиите, които ще подобрят финансовото си състояние в последната седмица на юни 2024

Какво значи Луна в съвпад със Сатурн?

Почти всеки ден нещо се случва в небето, което може да ни накара да се чувстваме по определен начин. Планетите често ни изпращат своите вибрации, но те засягат предимно по-сензитивните хора сред нас. Разбира се, понякога ситуацията в небето е наистина динамична и може да се отрази на доста повече хора, в заивимост от степента на явлението. Квадратите, съвпадите и други подобни явления ни карат да не сме себе си. Има вероятност да се получи същото и сега.

На 28 юни 2024 г. Луната и Сатурн ще се свържат. Тогава нашият естествен спътник ще засили ефектите на пръстеновидната планета. И това обикновено ни оказва силно влияние, което за съжаление не е положително.

Още: Оцеляване, удоволствие и риск: как Луната, Венера и Плутон влияят на парите

Как Сатурн влияе на хората?

Когато Сатурн се свърже с Луната, влиянието му ще бъде още по-силно от обикновено. Затова трябва да имаме предвид, че това доста ще обърка психиката ни. Тази планета се свързва с дисциплина и ясно поставяне на граници.

Сатурн може да ни накара да се чувстваме самотни. Всички негативни мисли, които ни измъчват всеки ден, изведнъж ще излязат наяве. Скъперната страна на нашата личност също ще излезе на преден план - и не става въпрос само за финансови проблеми, но и за консервативност, например при изразяване на чувства, което може да се отрази неблагоприятно на отношенията ни с другите.

Поради връзката на Сатурн с Луната можем да изпаднем и в емоционална „дупка“. Ще започнем да мислим песимистично и в същото време ще станем податливи на влиянието на други хора. Така че сега е добър момент да поставите граници и да бъдете внимателни. Ако сме достатъчно бдителни, няма да се страхуваме от манипулация и може би няма да позволим на другите да взимат решения, касаещи живота ни.

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес