Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Съвет за всяка зодия за днес, 19 юни 2024

19 юни 2024, 05:30 часа
Реклама

Овен

Днес може да се почувствате по-емоционално реактивни от обикновено, тъй като в обкръжението ви сякаш настъпват много промени. Бъдете отворени и любопитни, тъй като това може да ви помогне да се впуснете в настоящия момент и да се оставите на течението, вместо да се съпротивлявате на фините промени, които може да усетите. Удвоете соматичните си практики, за да можете да се настроите към тялото си и да се чувствате заземени.

Телец

Още: 5 зодии, които винаги случайно намират пари

Възможно е да сте по-бунтарски настроени по време на този космически цикъл, което може да ви помогне да излезете от ограничаващите структури и да подтикнете към положителна промяна. Да останете верни на ценностите и убежденията си е изключително полезно и хората около вас вероятно ще се вдъхновят от вас. Възможно е да почувствате комбинация от емоции като страх и вълнение - опитайте се да не ги съдите и им позволете да преминат.

Близнаци

Това е добро време да откриете изобретателни начини да завършите всичките си задачи. Днес е важно да дадете приоритет на това как регулирате емоциите си. Отделете малко време от деня си, за да се опрете на практиките си за благополучие, които ви дават усещане за лекота и спокойствие. Може да се запитате: "Какви системи за автоматизация мога да използвам, които биха могли да ми осигурят повече време, за да се облегна на творческите си проекти?".

Рак

Спомените от миналото може да се появят повече от обикновено днес, което може да ви подтикне да размишлявате върху всеки етап от живота си и уроците, които са дошли с тях. Погледнете назад към преживяванията си и си спомнете как все още можете да се учите от миналото. Стига да не останете заклещени в миналото, винаги можете да си тръгнете с повече сили, знаейки колко много сте израснали.

Лъв

Възможно е някои потиснати емоции да излязат изпод повърхността, които се съсредоточават върху вашите емоции, семейство и кариера. Разбирането на това кой и какво ви е повлияло да изберете кариерата си е от ключово значение. Запитайте се: "Каква кариерна мечта живея: моята собствена или тази на родителите ми?". Този въпрос може да предизвика осъзнаване, което да ви подтикне да обмислите нов творчески кариерен път.

Дева

Днес сте в състояние да инициирате намирането на нови решения на съществуващите предизвикателства. Вие сте схватливи, което може да бъде от голяма полза за вас, за да бъдете остроумни и гъвкави. Ръководенето на уменията ви за критично мислене днес може да ви помогне да изградите по-добра стратегия, тъй като можете да видите всички налични възможности и имате душевната сила да останете фокусирани.

Везни

Може да ви хрумнат някои нови идеи, които биха могли да бъдат доста доходоносни. Въпреки че сте склонни да искате бързо да подготвите една идея, най-добре е да оставите това, което ви идва, да се развие и след това да го поставите в рамка на по-късна дата. Нещо вътре във вас може да ви покаже къде сте играли твърде безопасно с творческите си виждания. Време е да направите нов залог за себе си. Колко далеч можете да се измъкнете от зоната си на комфорт?

Скорпион

Напълно вероятно е да усетите как емоциите ви преминават през костите ви. Те могат да разкрият различни ваши страни; може да се чувствате еротично, чувствено или да изпитате малки пристъпи на скръб. Така или иначе, ще бъдете в дълбока връзка със себе си на душевно ниво. Обръщайте внимание на сънищата си, тъй като от несъзнаваната ви психика може да се появят символични послания, които да добавят още едно ниво на разбиране към лечебното ви пътуване.

Стрелец

Това е възможност да помислите за това какви рутинни основи ви създават условия за успех. Ако графикът ви е претъпкан с работни срещи и липсват социални срещи, може би можете да помислите как да въведете баланс в него. Освен това може да почувствате, че се нуждаете от повече време за себе си, за да се възстановите от последните си приключения. Запитайте се: "Какви знаци показва тялото ми, когато имам нужда да си взема почивка?".

Козирог

Днешният ден може да разшири съзнанието ви до по-големи висоти и да промени гледната ви точка към живота ви, отваряйки възможности, които никога преди не сте виждали. Като обменяте мислите и идеите си с други хора, можете да изместите умствените блокажи, тъй като те могат да предложат алтернативни начини за разглеждане на нещата, които могат да ви изненадат и да станат ключови за вашето развитие. Така че започнете разговор в социалните мрежи или започнете дебат, който може да отключи нещо полезно за вашия вътрешен гений.

Водолей

Това е чудесен период да се вслушате в сърцето си и да предприемете действия по отношение на мечтите и призванието си. Може да се запитате: "В кои области на живота си се чувствам отворен или свит?" или "Как мога умишлено да бъда по-съзнателно любопитен в настоящия момент?". През този период от време сте по-наясно с талантите си и сега можете да видите как можете да овладеете занаята си и да го изведете на следващото ниво. Празнувайте всяко от постиженията си, тъй като това може да ви подхрани още повече, за да завладеете дългосрочната си визия.

Още: 4 зодии, които са обитавали други планети в минал живот

Риби

Когато решим да надхвърлим предполагаемите си граници и да предприемем крачка напред, ние винаги растем и се учим, независимо от резултата. Просто си представете мрежа под краката си, ако паднете. Може да се запитате: "Как мога да действам по отношение на творческите си прозрения?" или "Как би изглеждало и как се чувствам, ако видя отвъд възприеманите от мен ограничения?", или "Как мога да стана собствената си творческа муза?".

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес