Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Смяната на времето обещава дъжд от пари за тези 3 зодии

23 октомври 2024, 10:33 часа

Астролозите не се съмняват, че преди да завъртим стрелките на часовника, ще вали дъжд от пари върху три зодии. Благодарение на космическите вибрации ще се случва магия до преломния момент, тоест нощта на 26 срещу 27 октомври 2024. Всичко сочи, че съдбата ще бъде изключително щедра и по сметката им ще се появи сериозна сума. Ето под кои знаци са родени късметлиите, които ще се видят „в пари“ в края на месеца.

Близнаци

Скоро Близнаците ще бъдат заобиколени от уникална аура, която ще доведе в орбитата им хора не само с добри намерения, но и с богатство от пари. Моментът е добър за вземане на важни решения, особено ако на една ръка разстояние се появи добра възможност. Всичко сочи, че до преминаването на зимното часово време в сметката на зодия Близнаци ще постъпи сериозна сума. Звездите вярват, че можете да спечелите още повече, ако бъдете разумни и не разсейвате енергията си в различни направления.

Още: Зимното часово време се отразява най-зле на тези 4 зодии

Лъв

До няколко дни Лъвът ще започне да излъчва положителна енергия и всяко добро решение ще го доближава до успеха. Когато изобщо не очаква, съдбата ще му се усмихне и в джоба му ще падне немалка сума пари. Това ще бъде голям пробив, който само ще даде нужния тласък на зодия Лъв. Това ще означава, че и след 27 октомври той пак ще се радва на пари.

Стрелец

Още: Това есенно цвете ще ви донесе богатство, но има една уловка

Стрелецът интуитивно ще започне да следва мечтите си и това ще се окаже истинско попадение. Всеки ден ще бъде по-близо до успеха и големите суми пари. Има много признаци, че преди преминаването към зимно часово време в портфейла му ще се появи сериозна сума. Зодия Стрелец обаче трябва да внимава на кого разказва тайните си, защото определен човек иска да му навреди и да попречи на успеха му, който го чака с отворени обятия.

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес