Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Седмичен хороскоп за 16-22 септември 2024 г.

14 септември 2024, 09:07 часа

През новата седмица една от зодиите ще се наслаждава на приятни романтични събития, докато друга ще трябва да проявите повишено внимание във всяка една от дейностите си. Кои са те и какво ще се случи на другите вижте в новия седмичен хороскоп за 16-22 септември 2024 г.

Месечен хороскоп за септември 2024 г. 

Седмичен хороскоп за Овен

През новата седмица е добре са насочите усилията си към намирането на съмишленици, ако искате да постигнете целите си. В професионалната сфера също си струва да се обедините в екип с колегите си, ако искате да покажете добри резултати. Финансовата страна в живота Ви ще се подобри през втората половина на седмицата, а на здравето трябва да се обърне повишено внимание през целия период. Романтичната сфера обещава силни страсти и чувства през уикенда, когато вероятността от всякакви неочаквани действия от страна на партньорите ще бъде голяма. Родителите Овни е препоръчително да обърнат повишено внимание на здравето на децата си.

Седмичен хороскоп за Телец

Новата седмица препоръчва на представителите на знака Телец да бъдат внимателни през цялата седмица – както в действията, така и в изказванията си. Препоръчително е да избягвате разискването на важни въпроси с ръководството на работното място, а в семейството е най-добре да поддържате неутрална позиция. Към края на седмицата може да проявите инициатива – това ще се отрази добре на решаването на лични проблеми. Здравето може да ви напомни за хронични проблеми. През почивните дни е подходящо да се планират посещения на салони за красота, както и пазаруване за закупуване на дрехи и бижута. Финансите на Телците ще бъдат стабилни през целия период, с добри перспективи за растеж.

Седмичен хороскоп за Близнаци 

Още: Любовна криза ще връхлети 3 зодии тази есен

На Близнаците се препоръчва да бъдат внимателни по време на общуване с нови хора и при пътуване. Периодът не е подходящ за командировки, пътуванията и посещенията на многолюдни места. Някои представители на знака може да се сблъскат с плагиатство на своите идеи от колеги или служители и затова е препоръчително да споделят идеите си само с ръководството. В дните от петък до неделя ще се появят възможности за разрешаване на парични въпроси, като през същия период можете да започнете нови проекти, свързани със застраховане и инвестиции. Що се отнася до здравето - пазете стомаха си.

Седмичен хороскоп за Рак 

Седмицата ще донесе както успехи, така и някои разочарования на Раците. Успехите ще бъдат свързани с професионални дела и спортни постижения, а разочарованията ще бъдат свързани с действията на близките. Последните обаче ще успеят да възстановят добрите си отношения, като проявят инициатива и направят първата крачка към сдобряването. Романтичната сфера ще ви зарадва с приятна почивка, която обещава да бъде активна и да донесе много положителни впечатления. Финансовата сфера обещава да бъде стабилна и предвидима - възможно е да се появят перспективи за увеличаване на доходите.

Седмичен хороскоп за Лъв 

Още: Кой е твоят щастлив ден според зодиятая?

За Лъвовете по-голямата част от седмицата ще бъде изпълнена с конфликти и изясняване на отношенията с обкръжението. В работата няма да ви дадат възможност да почивате на лаврите на предишни постижения, а проявите на арогантност и самонадеяност ще бъдат блокирани в доста агресивна форма. В края на седмицата Лъвът ще има добра възможност да ръководи определен процес, проявявайки качества на лидер и вдъхновител. Това ще подобри позицията ви в професионалната сфера и ще ви позволи да реализирате някои кариерни амбиции. Здравето ще бъде доста стабилно. Романтичната страна на живота няма да Ви остави да скучаете.

Снимка: iStock

Седмичен хороскоп за Дева

Още: През октомври: Кои зодии ще се чувстват на върха на света?

През по-голямата част от седмицата Девите ще бъдат потопени в професионални дела. През първата част от работната седмица е препоръчително да проявите сдържаност и самообладание, особено когато общувате с ръководството. През втората половина на седмицата мнозина ще получат картбланш за иновации и реформи, които ще използват доста успешно. Заявките за кариерно развитие ще бъдат взети под внимание от ръководството, но изпълнението им най-вероятно ще се забави. Здравето няма да е стабилно, главно поради психосоматични симптоми, някои от които ще изчезнат по-близо към уикенда. Романтичната сфера ще зарадва Девите с нови решителни почитатели.

Седмичен хороскоп за Везни 

Новата седмица за Везните обещава да бъде спокойна и предвидима, но само при отмяна на всички пътувания и посещения на събития с голям брой хора. Везните трябва да се грижат за здравето си, включително за предотвратяване на съществуващи хронични проблеми. Тези, които активно се занимават със спорт, е добре да намалят физическата активност. По време на периода на Пълнолуние може да имате ярки сънища, които си струва да бъдат анализирани. Финансовата страна на живота на обещава да бъде стабилна, а в романтичната сфера се очакват важни промени.

Седмичен хороскоп за Скорпион 

Още: 16-22 септември: Кои зодии ще направят неочаквани печалби?

Представителите на знака Скорпион ще започнат седмицата с прояви на алтруизъм, които обаче ще отшумят до сряда. Неочакваните приятни събития в професионалните дела и във финансовата сфера ще подобрят настроението ви, ще добавят оптимизъм и енергия за бъдещи постижения. В края на седмицата Скорпионите могат да бъдат въвлечени в събития и ситуации, в които представителите на този воден знак ще трябва да демонстрират лидерски качества, организаторски и управленски способности. Малки здравословни проблеми могат да възникнат при тези, които имат хронични ендокринни проблеми.

Седмичен хороскоп за Стрелец 

За да е успешна и благополучна седмицата за Стрелците, те ще трябва да се включат в екипна работа и да се откажат от завишените изисквания към хората от най-близкото си обкръжение. Придържайки се към тези прости насоки, Стрелецът не само ще може да постигне настоящите си цели, но и ще създаде солидна основа за бъдещи успехи. В средата на седмицата ще се появят перспективи за подобряване на финансовото ви състояние. Здравето ще бъде доста стабилно. Отделете достатъчно време на разходки сред природата или поне не се застоявайте у дома.

Седмичен хороскоп за Козирог 

Още: Зодиите, които привличат парите като магнит – открийте дали сте сред тях!

За Козирозите първата половина на седмицата ще донесе дребни неприятности в работата поради недоразумения и недоглеждания. Бизнесмените може да се сблъскат с  изисквания от регулаторни органи или държавни институции. Тук ще трябва да проявите твърдост и постоянство, за да защитите позициите си. От четвъртък ситуацията около Козирозите ще се нормализира, представителите на този знак ще поемат водеща роля, ще проявят отговорност и професионализъм. Високата оценка от страна на другите няма да закъснее. Здравето ще бъде  добро, но само при навременна профилактика и грижи. Финансовата сфера на Козирозите може да бъде леко разклатена поради провал на някои планове, но това няма да продължи дълго.

Седмичен хороскоп за Водолей

Това е седмица, в която да се погрижите за реда в документацията Ви. Убедете се, че знаете къде се намират всички важни книжа и във всеки един момент може да ги откриете, когато са Ви необходими. Тези, представители на знака, чиято дейност е свързана с изкуството и творчеството ще бъдат в центъра на вниманието. Финансовата сфера ще бъде доста предсказуема и стабилна, здравето няма да създава особени затруднения, а в романтичната сфера са вероятни приятни събития или ситуации. Родителите Водолеи ще имат повод да се гордеят с децата си.

Седмичен хороскоп за Риби

Първата половина на новата седмица е добре да посветите на дейности, които имат социално значение.  През втората половина на седмицата на преден план ще излязат отношенията – както с партньори, така и с приятели. Очакванията Ви вероятно ще бъдат твърде високи и едва ли ще бъдат изпълнени. Затова на Рибите не се препоръчва да правят планове, както и да приписват качества на близки хора, които те не притежават. През целия период се хранете здравословно, не прекалявайте с алкохола, пазете черния си дроб. Финансовото положение на Рибите обещава да бъде стабилно и предвидимо.

Още: Лунно затъмнение в Риби на 18 септември: 3 зодии ще получат посланието, а една ще получи сила

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес