Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Седмичен хороскоп за 15-21 юли 2024 г.

13 юли 2024, 12:06 часа

През тази седмица за една от зодиите ще бъде по-важно от всякога да бъде себе си. Коя е тя и какво очаква останалите знаци вижте в новия седмичен хороскоп за 15-20 юли 2024 г.

ОЩЕ: Месечен хороскоп за юли 2024 г.

Седмичен хороскоп за Овен

Още: Любовен съвет за всяка зодия за 13 юли 2024

През тази седмица е препоръчително да помислите за промяна на имиджа си. Само по този начин и обстоятелствата в живота Ви могат да се променят. Сега е важно да не влизате в конфликт с началниците си и ако е възможно, по-рядко да им се мяркате пред очите. Внимавате какво казвате, опитайте се да мислите за това, как точно звучат думите ви. Ситуацията ще допринесе за преразглеждане на вашите принципи и модели на поведение.

Романтика очаква 3 зодии до края на юли - Купидон ще ги облагодетелства

Седмичен хороскоп за Телец

Тази седмица ще имате възможност да завършите дългогодишен проект и дори да получите от него не само морално, но и материално удовлетворение. Понеделник обещава да бъде уморителен и хаотичен, но това няма да ви попречи да продължите работата си и да постигнете много. В сряда се очертава да отстоявате интересите си без чужда помощ. Използвайте своето красноречие и опит. През уикенда може да се радвате на нови запознанства с интересни хора.

Седмичен хороскоп за Близнаци

Още: Тези 3 зодии със сигурност не са моногамни

Това е седмица на големи промени в личния ви живот. Вече няма да сте сами. Възможно е да ви направят предложение или да ви зарадват с дългоочаквани новини, свързани с близкото бъдеще. През уикенда си позволете да се отпуснете в удобни условия. Може би просто ще отидете на почивка до морето и ще получите много положителни емоции.

Седмичен хороскоп за Рак

През тази седмица ще бъдете напълно способни да вземете важно и отговорно решение, чието системно изпълнение ще бъде подпомогнато от определен таен съюзник. Възможно е да предоставите на някого безценна услуга. Във вторник ще успеете да докажете своята надеждност и незаменимост, както в екипа, така и в семейството. Ако през уикенда някоя работна идея ви хареса, най-добре е да отложите нейното изпълнение.

Седмичен хороскоп за Лъв

Още: Звездата на богатството ще изгрее за тези зодии до края на юли

Тази седмица не е нужно да отговаряте на никого. Ако някой смята, че се справя по-добре със ситуацията от вас, не трябва да го разубеждавате; по-добре е да използвате тази заблуда в своя полза. Във вторник ще бъдете незаменим човек в истинския смисъл на думата. През втората половина на седмицата наблегнете на личния и семейния си живот, почивката и пътуванията. Не избягвайте гостите в къщата, тъй като посещението им ще остави не само неизмити чинии, но и ценна информация.

Седмичен хороскоп за Дева

Вълнуващите събития отдавна са зад гърба ви, малко сте се отпуснали, но остават още много недовършени неща. Съберете се и в един творчески порив решете всички поставени задачи. Колко хубаво ще бъде да се похвалите за това. Опитайте се да разрешите възникналите проблеми мирно. Дребни неща може да ви притесняват, опитайте се да не се дразните и осъзнайте, че понякога великите неща започват с малки неща. Сега Съдбата определено ще ви се усмихне; тя почти никога не ви забравя.

Още: Уж е събота 13-ти, но за 4 зодии ще си гаден петък 13-ти

Снимка: iStock

Седмичен хороскоп за Везни

Тази седмица ще продължите да преследвате късмета, а съдбата ще ви предостави възможност да го хванете. Вашият авторитет и креативност ще нараснат. Опитайте се да разширите социалния си кръг и пред вас ще се открият нови възможности с много примамливи перспективи. Просто не действайте импулсивно, не вземайте прибързани решения и не позволявайте на емоциите ви да надделеят. През уикенда е препоръчително да не сте сами. Приемете покана от приятели за излизане.

Седмичен хороскоп за Скорпион

Още: В събота: Кои зодии ще намерят своята "златна кокошка"

През тази седмица се опитайте да бъдете възможно най-активни. Съберете информация за случващото се. На работното си място ще можете да достигнете върховете на професионализма. Авторитетът ви ще нарасне, началниците ще се съобразяват с мнението ви. Голям успех ви очаква в работата, ако не си губите времето за дреболии. Седмицата е добра и за преместване на друга работа. Приливът на енергия ще ви помогнат да действате решително, ще можете да осъществите най-смелите проекти и планове.

Седмичен хороскоп за Стрелец

Очаква се седмицата да бъде изключително продуктивна и наситена с различни събития. Планирайте важни срещи и преговори, но не изпълвайте понеделник и четвъртък с важни дела. Приятелите и роднините ще се окажат добри съветници. Можете да споделите част от работата с колегите си, те няма да се обидят. Не се страхувайте от промяната, можете да научите нови неща. Прекарвайте повече време с по-младото поколение.

Седмичен хороскоп за Козирог

Още: На 13 юли: Числото 13 ще накара 4 зодии да се усмихват широко!

През следващите дни ще можете да изненадате приятели и колеги със свежи идеи. Тази седмица е по-важно от всякога да бъдете себе си. Независимо от мнението на другите, трябва да защитите своята истина, тогава вчерашните противници ще станат съюзници. Опитайте се да спечелите доверие, не говорете за чужди тайни. Преди да правите грандиозни планове, консултирайте се с близките си. Може би трябва да тръгнете в съвсем различна посока.

Седмичен хороскоп за Водолей

През тази седмица бизнес отношенията, които се развиват добре, могат неочаквано да срещнат някои трудности. Избягвайте изкушенията, пазете се от служебни романи, те могат напълно да съсипят кариерата ви. Препоръчително е да преразгледате стила си на поведение, може би да промените имиджа си. Опитайте се да бъдете адекватни на ситуацията, не дръжте главата си в облаците.

Седмичен хороскоп за Риби

Още: Хороскоп за утре,13 юли: Съдбата ще налее вода в мелницата на Телците, а Скорпионите ще пият една студена вода

Това е седмица, в която да се съсредоточите върху текущата си работа, защото бъдещият ви успех ще зависи от нейното завършване. И дори ако нещо не ви харесва, не бързайте да търсите нова област на приложение. Отношенията с роднините няма да са лесни, може би е по-добре да си починете един от друг. Не предявявате претенциите към никого, бъдете заети с приятни неща.

Дневен хороскоп за 13 юли 2024 г.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес