Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Новолуние и ретрограден Меркурий - какво да направят зодиите на 8-ми април

07 април 2024, 21:03 часа

За мнозина датите като 8-ми април не са просто част от зодиакалния календар, а наистина специално събитие. На този ден идва Новолунието - събитие, което винаги се отразява на живота ни. Интересното тук е, че сега сме в периода на ретроградния Меркурий - от 2 до 25 април. Така че използвайки силата на идващото Новолуние, ние можем да си помогнем и да се оттървем от негативното влияние на ретроградния Меркурий. Ето какво трябва да направи всяка зодия, за да си донесе късмет с идващото на 8-ми април Новолуние.

Овен

Ако сте Овен, Новолунието на 8-ми април ще ви насочи към прекрасната възможност да се фокусирате върху вътрешното си спокойствие. Практикувайте медитация и вижте как ви кара да се чувствате. Това е началото на нов цикъл за вас, и е важно да го посрещнете с чисти емоции и ясни мисли.

Телец

Телец, този ден е време за ново начало в социалните ви взаимоотношения. Навлезте в нови групи, които ви интересуват. Изразете себе си чрез творчество и подкрепете приятелите си, като им посветите повече време и внимание.

Близнаци

Близнаци, Новолунието на 8-ми април е идеален момент да преразгледате вашите близки връзки. Поставете нови цели пред себе си, особено в личните и професионалните аспекти на живота ви. Използвайте тази фаза, за да освободите стари навици и да приветствате новите възможности с отворено сърце.

Рак

Новолунието на 8-ми април е във вашия дом на духовността и изразяването. Изследвайте по-дълбоко вътрешните си усещания и използвайте онова, което намерите, за да се погрижите за себе си. Този ден е чудесна възможност да изразите себе си по един нов начин.

Лъв

За Лъвовете, този ден обещава ново начало в областта на здравето. Поставете цели за по-добро управление на навиците си - конкретно говорим за храненето. Влезте във физически дейности, които ви доставят удоволствие.

Дева

Новолунието ще подтикне Девите към ново начало в романтичния им живот. Ако сте свободни, търсете нови срещи и бъдете отворени за нови връзки, които са в хармония с вашите ценности. За тези, които са във връзка, денят е идеален да прекарате време с партньора си.

Везни

Ако сте Везни, този ден ви предоставя възможност да започнете нов проект. Той ще е основан на вашите ценности. Потърсете подкрепа от близките си и бъдете готови да я предложите. Изграждането на тези взаимоотношения в духа на равенство ще ви укрепи и зареди с положителна енергия.

Скорпион

За Скорпионите, новолунието на 8-ми април е моментът да разрешат конфликтите си. Това е идеалното време да се изправят лице в лице с хората, с които имат недоразумения, и да заровят томахавката. Желанието за разбирателство ще бъдат ключово към подобряване на качеството на живота ви.

Стрелец

За Стрелците, новолунието на 8-ми април е период, в който трябва да се съсредоточат върху взаимоотношенията си с близките. Важно е да засилят комуникацията и да изразяват своите чувства и мисли по-открито. Този момент е подходящ да покажат признателността си на хората, които обичат.

Козирог

За Козирозите, новолунието е време да поставят нови цели в областта на финансите. Разгледайте къде желаете да стигнете и какво е необходимо от вас, за да постигнете това. Бъдете практични и реалистични в плановете си и стъпките, които избирате. Сега е моментът да тръгнете по пътя към големите пари.

Водолей

Това новолуние насочва Водолеите към ново начало и освобождаване от минали обиди и страхове. Освободете се от нещата, които ви спират да се развивате максимално. Практикувайте дейности, които ви дават възможност да бъдете най-добрата версия на себе си.Така ще се възползвате максимално от енергията на астрологическо събитие.

Риби

За Рибите, новолунието на 8-ми април е идеалният момент да намерят вътрешно спокойствие. Отделете време, за да разберете какво наистина искате от живота. Това ще бъде като котва, която ще ви помогне да не се изгубите сред бурните моменти, които ви очакват за в бъдеще.

Христина Христова
Христина Христова Отговорен редактор
Новините днес