Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Началото на есента носи ЛЮБОВ за 3 зодии, ето кои

29 август 2024, 06:10 часа

Любовният хороскоп за следващите месеци изглежда обещаващ. Ангелът на любовта ще се погрижи за 3 зодии още в началото на есента. Това ще бъде прекрасно време за тях.

Любовният хороскоп за есен 2024 показва, че скоро сърцата на някои хора ще забият по-бързо. Предстои горещ период, тъй като Купидон ще им осигури романтичен екстаз без страх от разбито сърце.

Кои са късметлиите?

Още: Месечен хороскоп за септември 2024 г.

Близнаци, Дева, Риби – тези 3 зодии ще се влюбят през есента

Близнаците могат да разчитат, че съдбата ще им поднесе много нови емоции, включително шанс за свежи чувства. Някой специален човек ще пресече пътя им. Всички предишни връзки ще бъдат забравени и Близнаците напълно ще загубят ума си по този човек. Важно е обаче да не забравят за себе си и своите приоритети. Ако успеят да съчетаят нещата, всичко ще си дойде на мястото и те ще извлекат само удовлетворение от тази връзка.

Девата ще спре да се самозалъгва и най-накрая ще поеме живота си в свои ръце. Това ще улесни първата стъпка към намирането на любовта. Още през втората половина на септември тя ще срещне някой специален, който ще преобърне живота ѝ. Първоначално непринудената романтика може да прерасне в по-дълбоко чувство и Девата най-накрая ще усети, че е на правилното място, с правилния човек.

Още: 3 зодиакални знака, които винаги саботират СЕБЕ СИ

Рибите ще са изправени пред доста сложна ситуация, но в крайна сметка всичко ще се нареди като с магическа пръчка. Първо, те ще направят последните стъпки, за да обичат себе си. След като се приемат на сто процента и придобият самочувствие, те ще могат да продължат напред и по този начин ще започнат да разпространяват магическа аура около себе си, която ще привлича всички към тях. Тук си струва да се доверите на интуицията си. Сърцето им ще им подскаже кой е правилният човек за тях.

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес