Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мъжете от тези 5 зодии не искат да се женят

25 февруари 2023, 21:33 часа

За някои хора единственото нещо, за което мечтаят, е да се оженят. 
Но има типове хора, за които бракът въобще не е приоритет. Това зависи до някаква степен и от зодията.

Ето 5 зодиакални мъжки зодиакални знака, които не искат да се женят. 

Рак

Този човек е истинско съкровище. Домошар. Обича да седи у дома и да се гушка с любимата си. А когато му поднесете вечеря под носа, той е във възторг и ви обсипва с очарователни комплименти.

Романтиката се разваля, когато му зададете един прост въпрос: "Кога ще се ожениш за мен?". Точно тогава поведението на Рака се променя на 180 градуса. 
Той се отдръпва, затваря се, става мълчалив и потаен. Искате ли да знаете какъв отговор се върти в главата му? Само този: "Никога".

5-те зодии, които са способни да избягат от сватбата си

Овен

Мъжът Овен не обича да седи на едно място, затова рядко ще го видите у дома. Вместо с любимата си, той ще предпочете да излезе с приятелите си на по бира. Дори краткото споменаване на брак може да накара този човек да избяга. Освен ако майка му не го убеди да в противното.
Защото това момче е родено като мамино синче. Всеки ден той се обажда на майка си или тя на него и му дава златни съвети. 
Бракът с него обаче ще бъде истинско изпитание на силите между вас и притежателната свекърва. Не се учудвайте, ако след сравнително кратък период последва развод.

Дева

Той закъснява, разсеян е и забравя всичко. Винаги има сензационно оправдание за това. Не е дошъл на вечеря при родителите ви, защото са го задържали по-дълго на работа. Не ви е поканил на обещаната среща в киното, защото му е свършил бензинът в колата. Не е купил годежен пръстен, защото не може да си го позволи. И така нататък.

Огледайте се за някой с по-големи стремежи в живота. Мъжът Дева бързо ще се задоволи с това, което има: малък апартамент, нает на базата на връзки, неамбициозна работа, живот на безценица... Докога ще търпите това?

Кои ЗОДИИ ги очаква сватба през следващата 2023 година

Лъв

Красив, изобретателен, борбен. Такъв човек е Лъвът. Като негова приятелка със сигурност добре знаете кой играе първа цигулка във връзката ви. Този мъж е роден лидер и пренася стремежа си да управлява от работата си в личните си отношения.

Затова не е изненадващо, че когато задавате въпроси за съвместното ви бъдеще и плановете за годеж, Лъв веднага ви отклонява и казва, че ще разберете всичко когато му дойде времето. 
Той обича да контролира всичко и не обича някой да му налага каквото и да било. Така че не очаквайте годеж. Винаги ще има нещо по-важно, което да прави и да държи под око.

Стрелец

Този мъж е невъзможно да бъде уловен. Той рядко бива улучен от стрелата на Купидон. Предпочита да си играе, да завладява, да романтизира, да се влюбва и да прави всичко това със следващата жена. Разбира се, мъжът Стрелец има своя чар и привлекателност, на които е трудно може да се устои. Той е и отличен любовник, но опияняващите нощи в неговата компания няма да ви отведат до олтара.

Този човек е типичното лошо момче. Ако си мислите, че ще го промените, престанете да се заблуждавате възможно най-скоро. Той се чувства най-добре в компанията на жена, която ще му гарантира свобода и пространство.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес