Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Месечен хороскоп за септември 2024 г.

28 август 2024, 12:21 часа

Първият месец от есента е приготвил съдбовна среща за една от  зодиите.  Други ще имат своите сериозни предизвикателства в професионален план. Кои са те и какво ще се случи на останалите

Седмичен хороскоп за 26 август-1 септември 2024 г.

Месечен хороскоп за Овен

Новият месец септември ще бъде благоприятен за представителите на зодия Овен. Все пак бъдете бдителни през целия месец и се опитайте да действате по-малко под влияние на емоциите. През първата половина на месеца бъдете нащрек в работата – може да се опитат да ви отстранят от завоюваните позиции. Проявете сдържаност, и проверявайте съмнителни предложения.  След 12 септември въпроси, свързани със здравето – ваше или на близки хора, ще изискват повишено внимание. Към края на месеца се очаква значимо събитие, което много ще зависи от жена – било то колежка, роднина или приятелка. Чувствайте се свободни да приемете всички съвети и помощ без угризения на съвестта. Спортувайте, поне през уикендите.

Месечен хороскоп за Телец

Телците ще трябва да се погрижат за дома си през новия месец. Семейните проблеми ще отнемат много време и енергия ще ви карат да се чувствате така, сякаш си губите времето. Всъщност това не е вярно. Решете спокойно домашните си въпроси, защото от октомври деловата сфера ще ви завладее изцяло. Затова си подгответе предварително надежден тил и оазис на спокойствие. В средата на месеца може да срещнете човек, който ще повлияе на целия ви бъдещ живот. През последните десет дни на септември вашата харизма и сила на убеждаване ще нараснат многократно. Използвайте това умение, където е необходимо. Стигнете до корена на проблемите и ги решете. В края на месеца отчаяно ще искате да намалите темпото и да се отпуснете. Посетете театри, изложби и ботанически градини през този период. Внесете повече красота, естетика и чист въздух! 

Месечен хороскоп за Близнаци

Още: 4 зодиакални знака, чиято съдба е да успяват във всичко

През септември Близнаците ще бъдат изправени пред сериозни емоционални сътресения. В работата може да възникнат съмнения относно перспективите на вашия бизнес. Все пак продължете да работите, най-вероятно просто се нуждаете от някои корекции и резултатите ще ще Ви зарадват. В средата на месеца в личния живот ще се сблъскате с интриги зад гърба си – не се суетете и не се изнервяйте, тук ще ви помогнат само спокойни разговори. След 22 септември може да възникнат недоразумения и спорове, свързани с участие в бизнес дела. Не отлагайте решаването на тези проблеми за по-късно, действайте тук и сега. Не се колебайте да помолите приятели за помощ или съвет от специалисти.

Месечен хороскоп за Рак

Септември ще се окаже един от най-успешните месеци в годината за Раците. Всички ваши минали постижения, целият ви натрупан опит, създадени приятелства и постижения в кариерата ще донесат осезаеми резултати точно сега. В същото време отчаяно ще искате почивка, така че не се колебайте да си вземете отпуск, да излезете извън града или да се срещнете с приятели възможно най-скоро. Ако по някаква причина почивката не е възможна и продължите да работите активно, тогава ще имате шанс да научите нещо ново. Необходимостта да направите нещо ново през септември, в която и да е област ще ви бъде само от полза. Курсът на личния ви живот може да се промени драматично, но късметът винаги ще ви придружава.

Месечен хороскоп за Лъв

Още: В сряда: Съдбата ще сложи непосилен товар върху плещите на тези зодии

През септември Лъвовете ще изпитат невиждано въодушевление. Нещата ще вървят нагоре и ще започнат да се оформят от само себе си, а всичко планирано ще се реализира с лекота. В работата може да се появят недоброжелатели, но всичките им машинации ще се обърнат срещу тях и неприятностите ще ви заобиколят. Преливащата енергия ще ви тласне към нови действия и подвизи. Но не се опитвайте да действате спонтанно, направете ясен план. Само ако уцелите максимално полезни точки на прилагане на силите, ще ви очаква успех. Съвсем неочаквани проекти също могат да се присъединят към основната ви дейност. Ако решите да отворите собствен бизнес, началото ще бъде страхотно и късметът ще е на ваша страна. 

Снимка: iStock

Месечен хороскоп за Дева

Още: 4 зодиакални знака, които ще постигнат феноменален успех

Голямо събитие, което ще се случи в първите дни на септември, ще предизвика буря от емоции у Девите. Дръжте очите си отворени за нови професионални възможности и се възползвайте незабавно от тях. Има шанс колегите ви да поискат съвместни проекти с вас. Бъдете внимателни, за да не присвоят впоследствие резултатите от работата ви. Бъдете особено внимателни, когато подписвате документи. Целият септември ще бъде изпълнен с общуване – срещи, нови запознанства, преговори, възможна е дори кратка командировка. В средата на месеца не започвайте нови дела, а по-добре погасете всички стари задължения. През втората половина на месеца изберете няколко дни за пълноценна почивка. Сега ще се чувствате много удобно във вашия дом или градина. Заемете се с озеленяване или печене на бисквитки. 

Месечен хороскоп за Везни

Месецът ще започне мрачно за Везните. Обикновеността, скуката и рутината могат да ви лишат както от енергия, така и от настроение. Но няма съществена причина за тъга. През първата половина на месеца ще се появи желание да промените нещо в собствения си дом: започнете ремонт, пренаредете или купете нови мебели. Въпреки отчаяното желание да харчите, първо претеглете - наистина ли искате да купите артикул или се надявате да купите добро настроение? До средата на месеца финансовото състояние ще започне постепенно да се подобрява. Възможни са неочаквани печалби. Може изведнъж да откриете, че сте подкрепени и разбрани от много повече хора, отколкото сте предполагали. В края на месеца ще трябва да се справите с въпроси, свързани с данъци, осигуровки или недвижими имоти. Вземете решения бавно, без емоции.

Месечен хороскоп за Скорпион  

Още: 3 зодиакални знака, които винаги саботират СЕБЕ СИ

През септември Скорпионите ще се стремят към свобода и независимост. Опитайте се да общувате само със съмишленици и такива, които споделят вашите интереси. В началото на месеца професионалната ви репутация може да бъде разклатена заради клюки и интриги. Възможни са временни затруднения, но се въздържайте от драстични стъпки и най-вече от напускане. Сега не е най-доброто време за смяна на работата. До средата на месеца подредете документите си – предстоят непланирани проверки от началници или ръководни органи. През втората половина на месеца са възможни неочаквани големи разходи. Личният ви живот може да изисква повече внимание и време, отколкото сте очаквали. Уверете се, че хората наблизо не злоупотребяват с вашето внимание и вашата подкрепа. За да не се влоши здравето ви в края на месеца променете диетата си към по-здравословна и балансирана.

Месечен хороскоп за Стрелец 

През първата половина на септември Стрелците ще се опитат да разрешат проточили се финансови проблеми. Емоционалната нестабилност може да няма най-добър ефект върху бизнеса сега. Близките хора могат да налеят масло в огъня и да поискат да им се обръща все повече внимание. Поставете приоритети и работете върху най-важната за вас област и просто игнорирайте потискащата атмосфера около вас. Понасяйте промените и не се притеснявайте, че ще загубите някои ползи и предимства. Преживейте повратна точка по пътя си към вашето място в света. По време на работа през септември екипът може да се раздели на два противоположни лагера - не трябва да се присъединявате към нито един от тях. Не вярвайте на клюките по адрес на половинката ви, които натрапчиво ще ви разказват след 20 септември. Последните дни от месеца ще бъдат най-важни. Плодовете от предишните ви дейности ще започнат да се появяват. Не забравяйте за спорта през целия месец, бъдете активни.

Месечен хороскоп за Козирог 

Още: Най-опасните дати през септември за всяка зодия

През септември Козирозите ще бъдат много активни. Ще искате да се реализирате едновременно в няколко области. Ако проявите постоянство, резултатите няма да отнемат много време. В работата ви очаква истински пробив. Ръководството може да ви предложи нова позиция. Не забравяйте да завършите всички стари проекти, преди да започнете нови. В периода от 7 до 17 септември колегите с охота ще ви подкрепят във всичките ви начинания. През втората половина на месеца очаквайте няколко големи финансови постъпления. През последната седмица на септември трябва да посветите повече време на личния си живот и на интересите си. Отделете време за разходки и посещения на интересни места и бъдете креативни. Научете нещо ново в области, които отдавна сте искали да правите, но сте отлагали за по-късно.

Месечен хороскоп за Водолей

Въпреки началото на есента, Водолеите ще жадуват за пролет - сега ще търсят любовта и емоциите и на тях ще посветят първата половина на месеца. Но работата и ученето няма да ви позволят да се потопите напълно във водовъртежа на романтиката. Ще трябва умело да лавирате между желанията и приоритизирането. До средата на месеца може да се почувствате преуморени. По това време е по-добре да избягвате пътувания и срещи с приятели. Отделете няколко дни, за да се възстановите и цветовете отново ще се върнат в живота ви. През втората половина на септември изгответе ясен план за действие, който да регламентира деловата ви дейност, в противен случай има голям риск да направите сериозни грешки. До края на месеца нещата ще се ускорят толкова много, че ще трябва да забравите за личния си живот. Ще бъдете решителни и дори агресивни и затова ще постигнете целта си. Вярно е, че по този начин рискувате да загубите доверието на тези, които обичате. Отделяйте време за любимите си хора и спазвайте обещанията си към тях.

Месечен хороскоп за Риби

Звездите прогнозират, че септември ще бъде натоварен, интересен и предизвикателен за Рибите. Предстоят ви безкрайни преговори, очаквания, надежди. Ще се разкъсвате между дома и работата, ще падате духом и ще си възвръщате самочувствието. В деловата сфера запазете здравия си разум и поддържайте дисциплина, в противен случай ще ви се замае главата от броя на събитията. Очаква се да се появят нови проекти, а старите най-накрая ще започнат да носят печалба. Поемете цялата отговорност за поддържането на всички документи през септември, дори и тези, които не изглеждат важни. Мнозина може да се нуждаят от вашата помощ и съдействие едновременно и по важни въпроси, които не търпят отлагане. Ще се справите - нещо повече, дори ще се радвате, че сте много търсени. Но задайте правилно приоритетите си, като се съсредоточите предимно върху вашите ценности и интереси. Делегирайте някои задачи, за да не пропуснете нещо важно. Обърнете специално внимание на вашето здраве. Не пренебрегвайте умората и не смятайте почивката за загуба на време.

Кои зодии ще сбъднат своя съкровена мечта през септември?

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес