Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любовно предсказание за всяка зодия през юли 2024 (част 2)

02 юли 2024, 05:45 часа
Реклама

Първа част можете да прочетете тук.

Везни

Везни, енергията на любовта този месец има прищявка за теб. Ако ти се иска да четеш романтични романи или да гледаш романтични комедии, отдай се на това желание и позволи на душата си да бъде в покой и да се наслади. Независимо дали си сам или във връзка, това послание ще се отнася до теб като възможност да се погрижиш за себе си и да дишаш. Може би не осъзнаваш това, но тази прищявка ще бъде средство за катарзис за теб. Ако се почувстваш подтикнат след това, записвай мислите и чувствата си и бъди готов за голяма изненада, когато напишеш неща, които изглеждат твърде мъдри или дълбоки, за да идват от теб. Това няма да бъде вселената, а ти самият.

Още: Най-щастливата зодия през юли 2024: Желанията се сбъдват, идват внезапни печалби и любов!

Скорпион

Скорпион, всеки път, когато някой се опитва да те убеди, че не си достатъчно добър за любов или романтика, погледни го и се запитай защо той изпитва нужда да те тормози или малтретира по този начин. Това ще ти каже всичко, което трябва да знаеш. Не става въпрос за теб. Това е техният страх, който проектират върху теб. Енергията на любовта този месец има много такива разкрития за теб. Така че бъди внимателен и наблюдателен. Не приемай нищо на доверие. Гледай по-дълбоко. И ако е възможно, записвай своите открития, за да знаеш точно какво да приемеш и какво да оставиш зад себе си.

Стрелец

Стрелец, енергията на любовта този месец за теб е забавна, игрива и пълна със слънце и дъги! Това не я прави детинска или нелепа. Това просто означава, че ще бъдеш награден с най-високите върхове, които описват, когато казват, че някой е "извисен" от любов. Това е, което двойките изпитват по време на медения месец. Нека тази страхотна енергия успокои душата ти и ти донесе радост. Нещата естествено ще се утаят с времето. Не позволявай на тревогите да те саботират и да ти попречат да изпиташ този първи етап на любовта. Просто се увери, че поддържаш очакванията си основани, за да можеш да бъдеш щастлив в момента.

Козирог

Козирог, ключът към любовта е в това, което вярваш, че е ключът към любовта. Това е твоето загадъчно послание за този месец в тази сфера, защото ти се дава шансът да напишеш собствената си съдба. Какво ще избереш? Независимо дали си сам или във връзка, това послание ще се отнася за теб, така че избери това, което искаш, и се стреми към него! Не забравяй, че историята често се повтаря, когато хората я игнорират или не я уважават. Настрой се на мъдростта на Сатурн (в края на краищата, Козирогът е управляван от Сатурн) и позволи на този прозорец на възможности да бъде най-доброто нещо, което някога ти се е случвало в любовта.

Водолей

Водолей, има истинско злато и има фалшиво злато. Това е твоето послание в любовта за този месец. Различавай ги и няма да губиш време с хора, които са несъвместими с теб от самото начало или които те подценяват или смятат, че не си достатъчно добър за тях по една или друга причина. Не приемай тези отхвърляния лично (въпреки че е разбираемо, ако ви отхвърлят боли). Трябва да прегърнеш своята уникалност и да знаеш, че твоята сродна душа ще те обича заради това, което си. Насърчават те също да намериш начини да излекуваш стари рани, било то при терапевт или чрез водене на дневник и саморефлексия. Всичко това ще се обедини накрая.

Още: Лятна любов: Кои зодии да очакват стрела от Купидон?

Риби

Риби, най-сладките преживявания те очакват в любовния ти живот този месец, независимо дали си сам или във връзка. Приготви се да бъдеш удивен и сърцето ти да се отвори с радост и удоволствие. Разбира се, увери се, че срещаш другия човек на половината път, когато всичко това се случва. Това ще гарантира, че можеш да удължиш радостта и да създадеш истински спомени заедно. Отключването на твоята креативност е само допълнителен бонус!

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес