Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любовно предсказание за всяка зодия през юли 2024 (част 1)

02 юли 2024, 05:40 часа
Реклама

Овен

Овен, кой си ти, когато никой не те наблюдава? Този месец енергията на любовта те подтиква да размишляваш над този въпрос и да откриеш своята същност и истинското си аз, отделено от всички останали. След като узнаеш това, няма да се страхуваш да се ангажираш с другите в любовта, защото ще знаеш коя част си ти и коя е тяхна, както и кои техни аспекти избираш да включиш в живота си, за да го направиш по-интересен и по-добър. Сега е времето да празнуваш любовта заради самата любов!

Още: Зодиите, които много скоро ще открият нови източници на доходи

Телец

Телец, твоето име носи сила. Би ли се съгласил да го дадеш и да приемеш друго име? Или би избрал да се наречеш различно от това, което ти е дадено при раждането? Тези въпроси може да изглеждат незначителни в по-голямата картина на нещата и за здравето на любовния ти живот, но не е така. Имената имат сила и често ни водят по несъзнателни начини. Те ще повлияят и на любовния ти живот, дори чрез прякорите, които ти и партньорът ти избирате един за друг. Бъди внимателен и осъзнат. Енергията на любовта те подтиква да не оставаш мълчалив за нещата, които те притесняват вътрешно, за да не създаваш конфликти. Но те ще се натрупват вътре в теб, водейки до по-големи проблеми, когато никой не гледа.

Близнаци

Близнаци, енергията на любовта за теб този месец е свързана с разпознаването на красотата вътре в теб и не позволявай на негативни хора или несъвместими личности да те убедят в противното. Тук красотата е както буквална, така и фигуративна, защото разнообразието прави света красив, а хората не са роботизирани копия един на друг. Независимо дали си сам или във връзка, задръж това послание и бляскай ярко и красиво. Космическите ти дарби ще се разкрият в любовта, когато го направиш. Насърчават те също така да водиш с доброта в любовния си живот, да поставяш здравословни граници или да се отдръпнеш, когато е необходимо.

Рак

Рак, енергията на любовта този месец за теб е пропита с магия. Всяко желание, което имаш, може да се сбъдне. Така че бъди особено внимателен към настроенията си и нещата, които казваш. Ако случайно говориш лошо за човека, когото обичаш, можеш да създадеш нещо негативно за него. По същия начин, ако не разпознаваш истинските си нужди в любовта и се задоволяваш или компрометираш с това, което не ти се струва правилно, ще създадеш още повече от тези неприятни преживявания. Воденето на дневник с истинските ти желания може да ти помогне да разбереш точно какво искаш и да го превърнеш в реалност.

Лъв

Лъв, казвал ли си някога на себе си, че се обичаш... ти? Енергията на любовта този месец е свързана със самообичта, която ще се трансформира в магнетично проявление на истинската любов от типа партньорство. Хората не лъжат, когато казват, че всичко започва отвътре. Насърчават те също така да създаваш нови приятелства и да се включваш в интересни разговори. Само се увери, че слушаш повече, отколкото говориш, или направи така, че да бъде равнопоставен обмена на слушане и говорене. Това също ще отключи твоите благословии в любовта и ще ти донесе нещо красиво по най-мистериозния начин.

Още: Зодиите, които ще са на върха на успеха през юли 2024

Дева

Дева, мислил ли си някога за градинарство или земеделие? Ако си, това е защото имаш зелена светлина, дори да не го знаеш. Като земен знак, това не е неестествено за теб. Но ако не се възползваш от този потенциал и не направиш нещо с него, той винаги ще остане потенциал и никога няма да бъде полезен за теб. Това ни води до любовния ти живот този месец. Зеленият ти палец ще ти помогне, независимо дали директно чрез земна магия или индиректно като пресечеш пътя си с истинската си любов. Така че започни да градинарстваш!

Втора част можете да прочетете тук.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес