Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Късметче според зодията за тази седмица, 17-23 юни 2024

17 юни 2024, 05:20 часа

Овен

Реклама

Тази седмица Пълнолунието в Козирог осветява сектора на кариерата ви и може да получите признанието, за което отдавна мечтаете. Това ще сложи край на периода, в който имахте чувството, че трябва да доказвате, че заслужавате успех и изобилие. Макар че Пълнолунието довежда до осъществяване на теми, важно е също така да помните, че това признание може да дойде с вълнуващо ново предложение за работа или възможност за кариера. Опитайте се да възприемете нагласата, че не е необходимо да изоставяте това, което ви носи радост, за да имате успеха, който желаете. Откритостта ще ви помогне да се насладите на този ключов момент в кариерата ви. Тъй като това се случва във вашия 10-ти дом на социалния статус и упоритата работа, очаквайте да работите за това, което искате. Може да получите щастлива награда, но и да предприемете стъпки към по-големи възможности, които изискват изкачване по-високо по стълбата на успеха.

Още: Тези 4 зодии са тревожни след средата на юни

Телец

Време е да превърнете мечтите си в реалност. Каквото пожелаете, можете да го превърнете в реалността, в която живеете. Трябва да създадете план за успех и да не се страхувате да направите крачка напред. Пълнолунието в Козирог ще донесе щастлива доза енергия за нови възможности или области на обучение, които ви позволяват да живеете по-експанзивно. Възможно е също така да използвате това време, за да се замислите за това, което са ви донесли последните шест месеца, и да обмислите накъде искате да се развие оставащата част от 2024 г. Еднодневна екскурзия, за да видите как Пълнолунието изгрява, може да бъде идеалното напомняне за това колко много неща съществуват, ако сте готови да разчупите рутината си и да изживеете живота.

Близнаци

Бъдете толкова отдадени на това, което искате, че нищо не може да ви спре да го привлечете. Прегърнете увереността си и не позволявайте и на най-примамливите разсейвания да ви отклонят от проявяването на всичко, което искате за себе си. Меркурий и Венера ще се обединят в Рак, ще донесат предложения за богатство, ще подобрят финансите ви и ще ви напомнят никога да не приемате по-малко, отколкото заслужавате. Участвайте активно в съдбата, която искате, а също така не се страхувайте да играете малко на късмет и да поемете рискове.

Рак

Когато се грижите за себе си, вие също така излъчвате различна енергия. Можете да бъдете по-директни в това какво искате и как искате да го получите. Когато Веста премине в Лъв, намерете време да се съсредоточите върху това, което искате, вместо просто да се опитвате да помогнете на другите да постигнат мечтите си.

Това е времето, в което без притеснение притежавате своята автентичност, доверявате се на пътя си напред и оставяте картите да паднат там, където могат, защото знаете, че блестите твърде ярко, за да давате светлината си на другите безплатно.

Лъв

Успехът е ваш, но трябва да се вслушвате и в интуицията си, когато вземате решения за кариерата си. Имате скрити мечти за това как искате да прекарвате дните си и как се чувствате. Въпреки че вече може да имате определено количество успехи, те може да не са в областта, в която се чувствате наистина призвани да се развивате. Време е за обрат в сюжета, Лъв, тъй като Меркурий в Рак се съединява с Марс в Телец, напомняйки ви, че вие сте автор на собствената си история. Можете да постигнете успех във всичко, което правите, но искате да сте сигурни, че ще се чувствате толкова добре, колкото сте се надявали, че ще постигнете.

Дева

Възстановете връзката с душата си чрез медитация или сесия по йога. Пишете дневник за това, което се надявате да преживеете или да създадете на този етап от живота си, и практикувайте утвърждения за това, че се доверявате на себе си. Разполагате с ключа за отключване на ново ниво на късмет в живота си, като се възползвате от възможностите, които ще ви помогнат да разширите живота си и да постигнете по-голям смисъл. Когато Меркурий в Рак се съюзи с Марс в Телец, най-накрая ще разберете защо желанието за повече никога не е било утолявано и как да вземете тези нереализирани мечти и да ги превърнете в живота, който винаги сте искали да живеете.

Везни

Пригответе се за нови възможности и предложения, тъй като Меркурий и Венера се обединяват в Рак, носейки късмет на кариерата ви. Вече знаете, че се намирате в епоха на съвсем нови начала, тъй като сте се напънали да повярвате, че можете да постигнете повече, отколкото сте смятали досега - и че не се нуждаете от чуждо разрешение, за да го направите. Отворете се, за да получите това, за което сте работили усилено, защото новите предложения за работа, напредък в кариерата или бонуси идват при вас. Това обаче е само началото, защото вие наистина сте неудържими.

Скорпион

Позволете си да се отдадете на процеса на трансформация в живота си. Искате промяна и затова промяната трябва да бъде това, което приемате. Повярвайте, че всичко, през което преминавате, служи не само на вашето висше благо, но и че е безопасно да се доверите на новите предложения, които идват. С Меркурий и Венера в Рак, които активират вашия дом на късмета, може да получите изненадващи предложения за пътуване, преместване или нова посока в кариерата. Дори и да не изглежда така сега, Вселената заговорничи, за да донесе по-голямо изобилие в живота ви; бъдете готови да участвате в този процес.

Стрелец

От началото на годината работите усърдно върху финансовия си живот. Това включва повече спестявания, по-малко разходи и търсене на начини да увеличите доходите си. Макар че сте работили върху това като част от желанието си просто да се чувствате по-сигурни, това може да се дължи и на факта, че през тази година искате да направите покупка на жилище. Тъй като Пълнолунието достига своя връх в Козирог, енергията на тази лунна фаза ще се филтрира през финансите ви, носейки значителна печалба или осъзнаването, че можете да продължите с плановете си по-рано, отколкото сте предполагали. Доверете се на добрите новини, когато те пристигнат, а също така отделете време да помислите защо изобщо сте започнали този процес, за да не забравите да сте благодарни за всичко, което сте постигнали.

Козирог

Оставете всичко на самотек. Освободете се от това как сте смятали, че ще се развият плановете ви или най-добрата възможна работа или живот. Това не е защото трябва да започнете всичко отначало, но ако сте невярващи, Вселената е на път да започне да прави божествена магия в живота ви. Веста в Лъв ще ви помогне да приемете по-лесно промените в живота си, да бъдете отворени за вълнуващи промени и да се доверите на себе си, че знаете в коя посока искате да се движите. Отново ще се почувствате изпълнени с енергия, устремени и развълнувани от живота си. Не губете време да се страхувате или да отказвате, защото каквито и предложения да получите тази седмица, те ще бъдат добре дошъл дар на промяната.

Водолей

Може да се наложи да се изключите от мрежата за няколко дни и да започнете отново да се фокусирате върху себе си. Макар че това може да е просто сесия по йога или педикюр, може да искате да се замислите и за това къде сте насочили енергията си и дали всъщност се чувствате добре благодарение на всичките си усилия. Преминаването на Слънцето в знака на Рака ви дава възможност да се замислите и да се съсредоточите отново, като си спомните, че вие сте звездата на собствения си живот. Така че трябва да сте въодушевени от това, което правите, а не изтощени. Когато се върнете към това усещане, ще имате и новооткрито чувство на яснота, което ще ви позволи да практикувате изкуството да казвате "не" и да спазвате границите на това, от което се нуждаете. Когато отделяте време да се грижите за себе си, Вселената има повече възможности да се грижи за вас.

Още: Зодиакалният знак с най-благородната аура

Риби

Когато можете да говорите от сърцето си, помагате на другите и привличате късмет и радост в живота си. Това е така, защото като говорите, участвате в проекти за писане, публикуване или социални медии, споделяте дарбата си със света и също така уважавате целта на душата си. Може да ви се струва, че е трябвало да проявите търпение и да продължите да работите за продължителен период от време, тъй като знаете, че наградата се вижда, но през цялото време не сте се отказвали. Когато Меркурий в Рак се изравни с Марс в Телец, най-накрая ще видите, че ще получите не само богатство, но и подобрение в живота, което най-накрая ще ви накара да почувствате, че звездите са се подредили.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес